mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne türk borsasını kullanırım nede yaptığı bir ön satışa katılırım gelecek vergi yasasında yurt dışı borsaları kapansa dahi türk borsalarını kullanmayacağım. Önce bu işte yandaşlarına kazandırmayı bırakıp gelişime odaklansınlar katılacak arkadaşlara bol şanslar ve kazançlar dilerim
poltergeist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tradingview den takip edilir mi acaba
Demoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam olarak satışa ne zaman cikicak
batoksca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asla almayacağım coindir. Kendi ağlarını yapıyorlar bu token için. Büyük projeler geleceğini duyuruyorlar ama hedef 40 milyon dolara yakın bir para toplayıp kendi sistemlerini güçlendirmek. Donma takılma cökme vs vs gibi durumları fixlemek, globale açılmak vs.

Ama bu tokenin ilk 1 yıl ortalamasının 7-10 tl aralığinda kalacağını düşünüyorum. Dikkat edin ortalama diyorum. Bana potansiyel vaad etmeyen bir proje olarak görünüyor. Borsa tokenları iyidir güçlüdür ama paribu bunlardan biri olamayacak maalesef. Çünkü salt ticari bakıyorlar olaya. Yine de başarılar, umarım ben yanılırım ve bir GT veya BNB olurlar
Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben insanımı bilirim.Deli gibi erkenden alıp zengin olma hayali kuran milyonlarca insan alacaktır.Paribu çok zeki.İnsanların elindeki 100-1000 lira arasındaki ( en küçük yatırımcılar ) paralarını almayı hedeflemiş.50 lirası olanda alacak 500 lirası olanda alacak.

Manavdaki hakanda alacak. Berber çırağı rüstem de alacak.
merthealt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedense paribuya bir türlü ısınamadım sanki gidecekmiş gibi duruyor
ergun818 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 liraya gider çöp coin alır unuturum daha iyi.Anlaşılan Paribu yediği cezaları bizim millete ödeticek 12 liraya coin olmaz hele hele Türk borsasıysa hiç olmaz. YTD. Dikkat edin derim.
ByZaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burası Türkiye herşey olabilir. kaybedince sizi üzmeyecek miktarla işlem yapın

neolursunuz kredi ve borç parayla coin işi yapmayın
thelost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15.06.2023 itibariyle 600 milyon adetin tamamının dolaşımda olacağı belirtilmiş. Bu tarihte coinin piyasa değerinin 7.2 milyar TL ( bugünün dolar kuruyla 525 milyon $ civarı) olacağına inanan veya düşünen (keriz) varsa buyursun 12 TL den alsın.
ilgice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski yeni üyelere dağıtması iyi olurdu belki düşük bakiyeleri çevirme gibi işlere yarayacak ki direk al sat olarak değilde olursa yatırım yapmak uzun vade para biriktirmek için ve çeşitli özellikleri için bakarız ayrıca yeni kripto lar çıkarıp airdroplar vs yapabilir aslında iyi oldu bakacaz göreceğiz zamanla.
WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni yasa da hukumet saglam teminat istedi heralde.Bunlar da parayi kitleyerek vatandasin parasini teminat gosterecekler heralde
Ruhsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fb token 30 tlden açılınca almıştım tabi sistem çöktü 5 saat siteye girmedim 30 a alıp 40 da satacağım şeyi çökmenin yardımıyla 5 saat sonra site açılınca 150 ye sattım bazen bu işe yaramaz sitenin faydası oluyor 600milyon arza göre fiyat kötü değil çökmezse alırım diyeceğim ama paribu bu kesin çöker
Merhaba Paribu token Ön satışta hemen satma seçeneği ile 12tl ye satışa çıktı bugün 47 lirayı gördü sistemde herhangi bir donma veya satamama sorunu vs yaşanmadı. Şuan bile 35₺ seviyelerinde.. Almadan evel konu açmıştım alınırmı diye mantıklı geliyormu size diye hiç bir olumlu yorum alamayınca vazgeçmiştim bende.. İlk defa bir başkasının fikriyle iş yaptım o fırsatta kaçtı.. Kendi bildiğimizden vazgeçmemeyi bugün bir daha anladım..