Uzun zamandır konularınıza bir şey yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Yeni üye olmanıza rağmen konularınız çok fazla dikkatimi çekiyor ve istemeden okuyup zaman kaybı yaşıyorum.
Neo nazi, azov, rusya, ukrayna artık her neyse, bu konuları araştırmak yerine kendi ülkemizdeki "din tüccarlarını", "tarikatları", "cemaatleri" ve bu örgütlerin yaşadığı, yaşattığı müslümanlık dışı(tecavüz, siyasi kimlikler, lüks yaşantı, kara pa*ra aklama vs) olaylarını araştırıp açsanız?
Şahsi görüşüm;
Karşımdaki kişi bana müslümanlığı diktelediği zaman istemsizce o an soğuyorum. Bu her konu için geçerli aslında. Elhamdülillah müslümanım fakat açtığınız her konuda "müslümanlık", alakası olmayan bir konuda "recep tayyip erdoğan", "reisimiz" gibi kilit anahtar kelimeler kullanarak insanlarda karşıt düşünceye sebep oluyorsunuz.
Burası bir webmaster forumu, öncelik ticaret ve bilgi paylaşımıdır. Elbette gündemsel konular açılıyor ama sizin gibi ticaret harici sadece politik yönlendirme, dini konular açanı ilk kez görüyorum. O ülke teröristmiş, bu ülke yandaşmış, bu bölge şöylemiş gibi net çıkarımlar yapmanın yeri bence burası değil.
Sizinle aynı görüşte insanlar olabilir, olacaktır da fakat bu durumda da insanları ayrıştırma yoluna gitmiş oluyorsunuz. Tıpkı şimdiki dönemde hükümetin yaptığı gibi. O yüzden buraya sayfalarca dökümanlar, haberler atmak yerine kendimiz için ne yapabiliriz ona bakın.
Amacım polemik yaratmak veya polemiğinize dahil olmak değil ama bu forumun bir üyesi olarak gördüklerim karşısında rahatsız oluyorum ve bunu dile getiriyorum. Bu siz olur veya başkası olur, sağcı olur solcu olur kim bu şekilde sıkacak kadar post açarsa düşüncem yine aynı olur.
İyi forumlar.