griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/1082131472-post1.html

Bu arada arkadaşlar bilginize : Sizinle paylaşmış olduğum NEO NAZİ Ukrayna kadın askerinin TWEET'İ NATO tarafından silinmiştir .
Ben paylaştığım için artıkları kalmıştır zaten sizin için görselini de paylaşmıştım .
NATO NEO NAZİ propagandasını silmiştir yani .

Şu an Amerika Birleşik Devletleri POLONYA uçak mevzusunu reddetti .

Bir kere olsun aklınıza şu gelmiyor mu ? Size anlatılanlar gerçek olsaydı ; Onca ülke KARŞISINDA ŞU AN 1 RUSYA VAR .
Onca ülke diyorum onca ülke : karşısında şu an 1 tane Rusya var .

Ve hepsi elleri kolları bağlı izliyorlar , neden biliyor musun ?

Çünkü HANGİ ÜLKE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KORUMAK İÇİN BÖYLE AKTİF MÜCADELEYE GİRİŞİR ?

Zelinski yönetimi ve Ukrayna İçişlerinden tutunda devlet erkanı ; NEO NAZİLER Ukrayna yönetimi ile bütünleştirilmiş ve ayrıştırılamaz bir unsurdur ve bu ikisi de terör örgütüdür ve unsurudur .
Ukrayna yeni bir yönetim kurabilir ve NEO NAZİLER ile etkin mücadeleye girişebilir . UKRAYNA'DA yaşayan insanlara en güzel muhabbetleri besleriz .

UKRAYNA YÖNETİMİ VE AZOV DAHİL OLMAK ÜZERE TÜM NEO NAZİ UNSURLAR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR VE UNSURUDUR

Lütfen kurtlar vadisi izlemeyi acilen bırakınız , Bunlar herkesin bildiği kesin ve net gerçeklerdir .
Komplo şu bu diye bulandırmayınız . Gerçek gerçektir . Bu gerçeği kabul etmiyorum ben bu yalanla yaşayacağım de bitsin .
Ama gerçek gerçektir .
dünya düz hocam zaten ayriyetten corona diye bişey yoktur bill gates bize çip taktırmak istiyor