TUANAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Engelleyecegim gitsin ama sonra banlandigini goremem diye engellemiyorum.

@Report; bu kisinin hic bir sekilde ticaret ile alakasi yok, tek amaci forumu kullanarak zehrini yaymaktir, gereginin yapilmasini arz ederim.
" Bozguncu , düzeni bozdun , bozguncusun sen " yine de teşekkür ederim . Banlanır isem en azından sizi haberdar etmeye çalışacağım . Mutlu olmanızı isterim .

ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumları okudum üşenmedim konuya anlayan 1 2 tane yorum dışında herkes twitter bilgi birikimini aktarmış maşallah konuyu okadar anlamamışlar ki...
Ne yapalım biz de kendimizi feda etmek durumundayız işte , bir şekilde bu şiddetin boşalması gerek yani . Boşalmazsa iç sıkıntıların yanı sıra fizyolojik sıkıntılar çekmeye de başlarlar , dayanılmaz hale gelir , bir gün bir yerde görür duyarız öfke patlaması cinnet linç tecavüz darp işkence gibisinden . Türkiye'de ki zaten mikro bazda vakalar böyle gelişmektedir . Ruhsal bozukluğu vesaire değinmek bile istemiyorum .
Haliyle bunu gördüğünüz de bahsini ettiğimiz arkadaşların , şiddetini üstünüze çekerek sönümlemek ; o arkadaşın ileride girişebileceği potansiyel eylemleri büyük oranda engelleyecektir .
Sonuna kadar haklısınız .

Rare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçücük çocuklar can veriyor açtığın konuya bak.

Bir ülkenin dış politikalarını eleştirmek başka bir şey topyekün bir ülkeyi terörist ilan edip savaşta ölmelerini reva görüp uzun uzun yazıp yazıp videolar koyup bir şeyleri ispatlayamaya çalışman ayrı.

Yazarken çok kasmayın kendinizi. Sanki Nihat doğan yazıyor gibi.
neyse..
Teşekkür ederim görüşün için , Çocuklar can veriyor gösterildiği gibi değil ; Kamu diplomasisi ve NEO NAZİ oluşumundan bahsettim . Kampları da gösterdim ve 8 - 9 yaşında çocukları da .
Herhangi bir RUS veya Ayrılıkçı denilen DONBASS LUGANSK çocuk görebiliyor musunuz ? Sorun da bu zaten RUSYA ile alakalı veriler var elimde UKRAYNA dan da çok ama çocuk yok .

Çünkü bu dediğiniz ayrılıkçılar çocuklarını ve ailelerini zaten RUSYA ' ya tahliye etmişler . UKRAYNA'DA Kİ kamplar da yetiştirilen ve beyni yıkanan 8 - 9 yaşındaki çocuklar da bu ayrılıkçıları hedef alıyor zaten . NEO - NAZİ çok iyi çalışıyor . Bunu göstermek istiyorum . Karşı taraf neden 6 - 7 - 8 yaşında küçücük çocukların beynini yıkayıp kullanmıyor da ? Rusya'ya tahliye ediyorlar ailelerini ve çocuklarını ?

organikurunler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka insanların toprağına girmeden de teröri,st olunabilir ve terörizm yapılabilir
Hatta bunun için silah kullanmayada gerek yoktur .
Dar bir bakış açısı.
Zaten ben de bunu söylemek istemiştim , Bu dar bakış açısıyla yaptığınız çıkarımları cumhurbaşkanı sözcüsü dışişleri sözcüsü olarak yapsanız otomatik olarak kendi devletinizi TERÖR ÖRGÜTÜ ilan etmek durumundasınız .
Çünkü Birleşmiş milletler , Avrupa konseyi ; Türkiye'yi işgalci ve emperyalist bir devlet olarak görmektedir Kıbrıs adasının kuzey tarafında . Adanın tek sahibi Yunan tarafı KIBRIS cumhuriyetidir ve bütün ada onun kontrolüne aittir . Yani böyle bir bakış açısıyla Türkiye kendisini bir anda bu pozisyonda bulacaktır .Bundan dolayı zaten örnekledim ; bu bakış açısının ne kadar mesnetsiz olduğundan dem vurmak için .

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet dine takıldım, sen de benim dine takılmama mı takıldın? Alıntı yapacağınıza lütfen kendi yorumunuzu yapın.. Ben genel konuştum, her gün bıktığımız bir konu artık.
Hassasiyetlerinize saygı duyarım , teşekkür ediyorum . dünya genelinde Müslümanlara yönelik terör faaliyetleri yürüten ve eylemler gerçekleştiren NEO NAZİ örgütler var .
Bu örgütler de şimdi sahada aktif şekilde ; herkesin gözü önünde varlıklarını gösteriyorlar . Bu örgütler tabanını daha da perçinlediğinde zaten ; bunun en büyük acısını da Müslüman popülasyonun yoğunlukta olduğu ülkeler çekecektir . Zaten biz de acılarını çektik çekiyoruz . UKRAYNA' da zaten her köşe başında NEO NAZİ amblemleri ile dolaşan Ukraynalı askerler ve paramiliter gruplar görebilirsin her köşe başında . Bunların çoğunluğu zaten beyni yıkanmış UKRAYNALILARDAN oluşuyor yıllar yılı . Kamplarda yetiştirilen çocuklardan ve gençlerden oluşuyor .
Sorun şu , bu NEO NAZİ dediğimiz özellikle altını çizerim bu AZOV ile alakalı . Bunlar yakın zamanda öyle büyük terör eylemleri gerçekleştirecek ki şaşkınlığınızı üstünüzden atamayacaksınız .
Bu yüzden UKRAYNA yönetiminin dahili ve bütünleşmiş ayrıştırılamaz unsuru olan bu NEO NAZİLER asla ve asla bunların propagandalarına kamu diplomasilerine kanılmamalıdır .
Bunların en büyük destekçileri de ne yazık ki NATO'dur . Zaten NATO'nun paylaştığı kadın fotoğrafı da NEO NAZİ ye aittir .
Olaylar çok başka boyutta ve özür dilerim . Mesele bu örgütlerin ahlaki sınırının ve çizgisinin olmaması . Bu da şu demek vurduğu anda onu durdurmak neredeyse imkansız hale gelecektir .

https://www.youtube.com/watch?v=fy910FG46C4