Hocam film yerine youtube fragman koysaymışsın. Geçmiş olsun, büyük paralar.
Ah hocam ah . İş işten geçtikten sonra ne söylesek boş . Bu davaların hepsi 3 ay içerisinde açıldı yani söylediğim gibi rakip avukat 1 tane film diğerlerini de peş peşe açıyor. Ben zaten ilk ifade de siteyi direkt kapattım ancak söylediğim gibi maalesef yapacak bir şey kalmıyor. Hatta en son ifadeye gittiğimde tespit tarihi siteyi kapattığım günden 1 gün önce olmuştu. Yani 25k parayı 1 gün fark ile ödemiş olacağım.
Hocam çok geçmiş olsun üzükdğm gerçekten. Peki ödenmeme durumunda nasıl bir yaptırım oluyor? Hapis cezasımı var ? Yoksa sadece icralık mı oluyorsunuz ?
Hocam o sürece gelmediğim için bilemiyorum. Mahkemeye çıkmadı arabulucu da 1. dosyayı kapattım. Şimdi bu hafta içerisinde cuma gününe kadar 2. ve 3. dosya için bekliyoruz. Arabulucu da anlaşabilirsek mahkeme süreci başlamayacak yoksa maalesef mahkeme süreci olacak . Kendi akrabam avukat. Kendisinin söylediği söz konusu '' TELİF HAKLARI '' olduğu için kazanma şansımın olmadığını söyledi. Her türlü karşı tarafın avukat ücretlerini ve mahkeme ücretleri tarafıma çıkacak . Buna ek olarak 1. mahkemeden sonra karşı taraf 2. mahkemeyi açarak zarar bedeli davası açıyor . Bunun içinde bir tane bilir kişi olaya dahil oluyor ve kendisinin raporuna göre bir ücret çıkarılıyor. Bu çok yüksek bir talep de olabilir çok daha uygun talep de olabilir.
Kendi akrabamın söylediği arabulucu da anlaşmak her zaman en güzeli olduğunu söyledi. Ancak kendi akrabam da olsa hiç bir avukata güvenmiyorum