Kardeşim ben 6 yıldır evliyim. Bizim ki de kına gecesi yapamadı bazı sebeplerden dolayı. Ama 6 yıldır sürekli söyler halen daha düğünüm öyle olmadı böyle oldu kına gecem olmadı vs vs. Yani kadınlar buna çok takar biz erkek milletinin umrunda olmaz. Ama kadın milleti işte bildiğin gibi değil. Kına kız tarafına aittir zaten herkes demiş bunu oda doğru. Ama sana şunu söyleyim. Şimdi itiraz edersen isteklerini karşılamazsan vallah her fırsatta çekersin o onun tribini haberin olsun. Eğer yengenin bir art niyeti yok ise yani bencil değilse sadece çok istiyorsa hevesini kırma kızın yap gitsin. Ama yok bencil ise seni ve kimseyi düşünmüyorsa zaten bunun derdini yıllarca çekersin. Benim yazdıklarından anladığım kız heves etmiş her genç kız en iyisini ister. 20-25 neyse bir şekilde yap kardeşim. Ölümlü dünya hevesler kalmasın içeride. Çok para değil. Bu borç kimseyi batırmaz. Emin ol değer...
Üzmeyin bir birinizi böyle parasal şeyler için. Sende tribe girme. Kadınlar erkeklere göre toz pembe bakarlar dünyaya. Sende bozma onu mutlu et gitsin. Kendini haklı görüp durumu daha da zorlaştırmana inan bana hiç gerek yok. Tamam sen haklısın para kazanmak zor. Ama ne için çalışıyoruz? bir kaç saatlik mutluluk için değmez mi? Ki ömründe bir kez bu heyecanı duyacak insan. Milletin gazına gelme