ElinSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç saat uğraşıp şahıs firmasının kapanışını yapamadıysan bir zahmet borcunuda öde yani ☺
1 Sene ödeme yapma kapanışta verme boşvermişlikten başka birşey değil sonra mükellef gelsin anlayışla karşılasın askıya alsın.
Sonuna kadar da haklı.

Bende yaklaşık 1 sene kadar sonra artık kapatayım bari mükellefi işler yoluna girmeyecek düşüncesi ile panele girdiğimde

Buradaki saçmalığa bakarmısınız 1 sene ödeme yapmamış 1 sene sonra aklına geliyor diyorki işler yoluna girmeyecek kapatayım bari.

Sormazlarmı adama 1 senedir ödeme yapmamışsın zaten 1 sene önce bitirmişsin sen bu olayı kafanda aklın nerdeydi diye.
Gib üzerinden kapanış verdim 1 saat değil 5 dk lık bir iş.
Boşvermişlik ve bazı uzuv denkliği var lakin saçmalık neresinde?
Muhasebe tarafı ben iş yapsamda yapmasamda defter tuttuğu için bunu fatura ettiğini bilmiyordum öğrendim aydınlandım şimdi gider paşa paşa öderiz.
Burada da söyle bir soru doğuyor bana gelen ihtarda 880 TL gibi bir tutar var yani avukatlık bürosu borcumun bu kadar olduğunu yazmış ama mükellefin paneli üzerinde 22xx gibi bir tutar görüyorum. En iyisi zahmet edip avukatlık bürosu ile iletişime geçmek. Yada aman banane deyip 3-5 sene sonra 5-10 katı fazlamı ödesem bilemedim.