Arkadaşın dediği gibi sunucu değil, muhasebeci tutuyorsun. Sen fesih etmediği sürece hizmet aylık devam eder. Devlet sanıyor musun aylık kendisi sana vergi çıkartıyor? Bütün tahakkuk fişleri muhasebe tarafından GİB'e bildirilir ve muhasebe tarafından işlenir. Senin aylık alış/ satış faturası verip vermemen onu ilgilendirmez. Her ay sana 2022 için 80 lira vergi çıkartan bu muhasebe şirketi. İhtar göndermekte haklı.

Düşünsene R10'dan platin üyelik alıyorsun, 2 ay girmediğin için o hakkını adminden istiyorsun. İş yaptın, yapmadın ona ne? Aktif bir hizmet var, şirket açık olduğu sürece sayaç ilerler.

Ha bu arada bir şirketin varsa muhasebecin olmak zorunda. Mükellef.co'yu bilmem, etmem. Somut bir muhasebeci tutsan bile max 1 sene sonra gelir derki senin defterlerin bende ödeme bakayım 12x XXX TL paramı. Adamların mali mühür yetkisi var, sen ne anlatıyorsun.