Hocam seviyeniz nedir ve ya magnetweb hakkında ne duydunuz , biliyorsunuz bilmiyorum. Elbette benden daha çokta araştırmışsınızdır fakat adana da ilk 3 ajansdan biri magnetwebdir 2019 da bir iş görüşme serüvenimiz de olmuştu on numara insanlar. Dediğim gibi seviyenizi bilmiyorum ancak başlangıç ve öğrenme için illaki size çok şey katacaktır tabi ki bunların hiç birine de gerek yok bir yerden başlamak istiyorsanız zaten yazılımın başladığı yer internet bilgi derya deniz. Udemyden alacağınız 30 - 40 TL lik kurslar bile sektöre sizi atacaktır yazılımın mantığını öğrendikten sonra yapacağınız tek şey sık sık farklı projeler geliştirmek olacak ancak böyle gelişe bilirsiniz. Fakat bu sektörde kurslarda bir yere kadar çünkü sürekli yeni teknolojiler çıkıyor yeni özellikler ekleniyor vs bunların takibini işin içinde olduğunuzda yapıyorsunuz zaten. anlatmak istediğim bu iş için bir kurstan çok heves , istikrar ve araştırma sevgisi gerekiyor karşınıza sürekli yeni hatalar çıktığında bunu google da aratmayı öğrendiğinizde zaten tabiri caizise gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Ama illa ben kaliteli beni her şeye hazırlayacak öğrenmem için ısrarcı olacak bir kurs arıyorum derseniz Bilge Adam derim. Eskiden Adana'da vardı ama sanırım gerekli ilgiyi görmediği için kapattılar bunun için şehir dışına çıkmanız gerekecek ama kursun hakkını veren ve her bir seviyeye ulaştığınızda sizden bitirme projesi isteyen tek yer diye biliyorum.Yine benden daha bilgili arkadaşlarım yardımcı olacaktır bildiğim kadarıyla kendi düşüncelerimi dile getirdim.