Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum Bir Hizmeti Almadan Fiyat Araştırması, Kalite Araştırması, Sistem Özellik Araştırması Hosting Hakkında Detaylı Bilgi Aldıktan Sonra Eğerki Olumluysa Kendi Fikrince Kararınca Satın Alırsın Ben Yıllardır Bu İşin İçersindeyim Aklına Gelebilecek Tüm Hosting Firmalarıyla Çalıştım Yabancı Hetzner, Digitalocean , Hostinger, Hastgator, BlueHost Gibi Birçok Firmayla
Ama Şöyle Bir Durum Varki Kaliteli İş Yaparsan Kaliteli Müşterin Olur Ben Yeni Odeaweb Müşterisi Değilim Sene 2018 Den Bu Yıla Kadar Kullandım ve Gerekli Herşeyi Yapıyorlar Senin Yada Kendi Firmalarının Uygun Görmediği Zarar Göreceği yada başka Bir Nedenden Dolayı Kullanmaya izin Vermeye Bilir Sen Ne Yaparsın Kendine Vds Yada Başka Sunucu Alırsın Aynı Firmadan Sorunun Çözülür Kendi Hostingini İstediğin Özellikte Kullanırsın Odeaweb Müşteri Odaklı Çalışan bir Firma Destek Olsun Sunucu Hız Sunucu Güvenliği Gibi Ben Daha 1 Ay Önce 3 Yıllık Hosting Aldım ve Şimdiye Kadar 1 Kere Bile Sorun Yaşamadım Bilmediğin Zaman Yada Aklına Takılan Birşeyi Hemen Çözümlendiriyorlar ki Yanlış Anlaşılmak İstemem Odeaweb Gibi Bir Firmaya Karalamak Amaçlı Konuşanlarada Engel Olurum Sözüm Meclisten Dışarı
@odeaweb; Cidden Mükemmel Hizmet Veriyorsunuz Hocam Emeğinize Sağlık.