Teşekkür ediyorum arkadaşa destek vermenize sevindim , sıkıntı yok sorun değil . KURAN-I KERİM'İ baştan sonra TÜRKÇE olarak okumuş birisi olarak da evet doğru katılıyorum size .
Arkadaşla birlikte daha da etkin cümleler yazarak itibarsızlaştırabilirsiniz beni en azından SİZLERİN ENTROPİNİZİ düşüreyim de .
Sakatlık çıkmasın , ne olur ne olmaz . En azından hıncınızı alında bu sonra başkalarından masumlardan bihaber olanlardan çıkmasın .
O yüzden sıkıntı değil ; kim boşaltmak isterse hıncını boşaltsın da önümüze bakalım derim .
Teşekkürler .
Bak arkadaşım, ben seninle bir polemiğe girmedim ve sende beni boşuna bir polemiğe çekmeye çalışma. Ayrıca daha etkin cümleler yazarak itibarsızlaştırabilirsiniz demişsiniz ama ben entelce bilmiyorum, bazı yazdığın kelimeleri emin ol yazmak zorunda değilsin, belki o zaman daha net anlaşılır olabilirdi, çok kullanılmayan kelimeler kullanılman seni kültürlü yapmaz. Entropi ile nasıl bir bağ kurdun mesela? Hani yeni bir kelime öğrenirken cümle içinde kullan daha iyi anlarsın derlerdi ya, öyle mi yaptın ne yaptın ne için yaptın gerçekten bilmiyorum. Nazizm di nasyonel sosyalizmdi avrasyacılıktı beni karıştırma o işlere. Komplo teorilerini severim iyi güzel ama bir yere kadar. Hınç almak hıncını boşaltmak falan gerçekten çok ayrı bir kafadasın. Rica ediyorum alıntılama, çekmeye çalıştığın tartışma ortamına girmem.