Sizin hesabınızı biliyorum hocam. Severekte takip ediyordum. Sizler ilk ağızdan biri tarafından rapor edildiniz. Bununla ilgili bir hesap ss atmıştı özelime ve bu hesaplarin 24 saat içerisinde gidiceğini söylemişti. Sametej.... başlayan size ait bir hesap ise sizde vardınız. Ne hikmetse o hesapda sonradan askıya alındı ama bir çok hesap güme gitti.
Spam ve manipulasyon veya birden fazla sebep ile askıya alındıysanız edindiğim sağlam bilgilere göre asla o hesapların algoritma değişmeden açılmayacağı.
1-7 iş günü içerisinde size cevabını atabilirim direkt ağızdan hesabınız için yazarlar ancak bu şartlarda açılmayacağı onlardan duydum.
Beni tanirmisiniz bilmiyorum şuan bile onayli hesaplarin kullanıcı adlarını değiştirebiliyorum. Direkt ilk ağızdan temas halindeyim ancak bu hesapların bu algoritma sistemiyle acılmayacağı bir yakın aracılıgıyla ilk ağızdan ögrendim.
Benim olay daha karma karışık. xxxxx ismini twitter bana talep edip verdi. kendi hesabıma girdiğimde bende askılandım ve sebebi multiydi. oysa hepsini kendileri söylemişti. caseleri ile vardi. bununla ilgili dava açmamı söylediler de abd ulaşacak falan.
Kısacası gelin beraber soğuk su içelim hocam.