Kimseyi terör örgütünü savunmakla suçlayamazsınız. Kelimelerinize dikkat edin. Bu hakkı size kimse vermiyor. İlla böyle konuşacaksak burası camii değil vaazınızı başka yerde verebilirsiniz. Burada her dinden, her inançtan, her ırktan insan olabilir. Müslüman olarak Ukrayna'nı sonuna kadar elimden geldiğince destekliyorum. Siz mi cezalandıracaksınız? Haşa Allahın yerine siz mi ceza vereceksiniz? Buraya terör örgütü IŞİD'in güzelleme videolarını atarak, dolaylı yoldan desteklemekle olmuyor bu işler. Son olarak burası ticaret platformu. İnsanları ayrıştırmanın lüzumu yok
2018'den beri aralıksız NEO NAZİLERİN çocuklardan ordu kurmaktan katliamlara + dünyada terör eylemlerinden tutunda kendi ülkelerinde terör eylemlerini icra etmesine varıncaya kadar olan yelpazede tüm bunların sıfırlanıp sanki hiç bir şey olmadığı bir profil çizilerek Bir terör örgütü ve unsurlarıyla muhatap olunduğunun farkına dahi varılmaksızın bu tür eristik çıkışlara girişilmesi :
Hukuka , Uluslararası hukuka , antlaşmalara ve protokollere , tahammüllere ve beyanlara bakılmaksızın , basma kalıp mesnetsiz ahlaki saplantılar ile verisiz ONAMSIZ bu şekilde eylemler tavırlar davranışlar sergilemenin Allah Razı olsun sonunda böyle cümle kurdurttunuz yani .
Teşekkür ediyorum .
NEO NAZİ + Kamu diplomasisi başarıya ulaşmıştır diyorum .
Size gündelik hayatınızda başarılar .