şunu kafaniza sokun devlette olsa , işid gibi 2019' da işid şam islam devletinin yok edildiği gibi , bu neo nazilerde yok edilir .
ukrayna yönetimi terör örgütü de düşürülür .

işid nasil terör örgütü idiyse ve işid diye bir devlet vardiysa , ukrayna yönetimi de ve azov grubuda ayni şekilde terör örgütü ve terör örgütü unsurudur .

Adamlar sizi 8 yaşındaki çocuklarla kandırdı HEMDE çocukları İŞİD şeklinde çocuklardan ordu kurarak .

Daha hala bu terör örgütünü ve terör örgütü unsurlarını savunuyorsunuz .

Nasıl bir insanlıktır bu .

ADAMLAR AVRUPANIN GÖBEĞİNDE İŞİD , ADAMLAR ÇOCUKLARDAN ORDU KURUYOR HER TÜR TERÖR FAALİYETİ YÜRÜTÜYOR .
BU MÜSLÜMANLARDA HALA DAHA TERÖR ÖRGÜTÜ NEO NAZİLERİ SAVUNUYOR HAYRET VALLAHİ .

HANGİ DİNE MENSUPSUNUZ ARKADAŞ MÜSLÜMANIM DİYORSUNUZ NEO NAZİLERİ SAVUNUYORSUNUZ HADİ DİYECEĞİM BU NEO NAZİLER MÜSLÜMAN DOSTU OLSA DERİM TAMAM BELKİ ORADAN YÜRÜRLER .

NEO NAZİLERİN ANA TERÖR HEDEFLERİ MÜSLÜMANLAR VE TERÖR EYLEMLERİ MÜSLÜMANLAR ÜZERİNE .

AMA BUNLAR HALA DAHA NEO NAZİLERİ SAVUNUYOR .

AVRUPA'NIN GÖBEĞİNDE NEO NAZİLER İŞİD KALESİ İŞİD TAKILIYORLAR , BUNLARDA NEO NAZİLERİ SAVUNUYORLAR .

Yahu bırak nasıl insanlık bu ya .