Çeçenler rusyanın çoğunlukla hristiyan olan halkının emelleri için savaşan kuklalardır övülecek bir yanları yok islam propagandası yapıyorlar sadece.
Mesele o değil Çeçenleri övmek değil ETKİ TEPKİ prensibi , yani ALLAH'IN NESNEL BİLİMSEL TOKADI de ne dersen de , mesele çok başka yani . Yani Meseleye din ırk mezhep grup açısından değil çok daha tepeden bakarsan onu demek istiyorum o zaman göreceksin . Yani İnsan faktörünün olduğu yerde de doğa işliyormuş gibi düşün .
Bunu cidden kendine inandırıyor musun Berk? Tüm millete mi yapılıyor cidden. Sarı saçlı mavi gözlü kavramı sende neyi çağrıştırıyor. Sırplar da sarı saçlı mavi gözlü insanlardır. Srebrenitsa katliamını hiç duymadınız mı. Medeniyet diye tabir edilen o batı devletleri niye yardım etmedi sanıyorsunuz bu sarı saçlı mavi gözlü insanlara? O dinine bakmadan insanlara yardım eden tek medeniyet Türk'lerdir. Kimsenin dinine diline bakmadan yardım ederiz. Batı hiç bir zaman senin gördüğün gibi olmamıştır. Hayır yani nasıl bunu göremiyorsunuz. Bu görmemek de değil.
Bunları konuştuk zaten 8 yaşında çocuk daha 2018'de kalkıp savaşa savaşa yani ortada NEO NAZİ ve bildiğin TERÖR ÖRGÜTÜ var , PKK neyse İŞİD neyse onlar da o gibi düşünebilirsiniz salt tabir .