hocam sen yapmazsın ama başkası yapar piyasa bu
Başkası dediğin insanlar büyük bir çoğunluğundan bahsediyorum bu işin okulunu okuyup uğraşanları katmıyorum bu söyleyeceğimin içine.Adobe programlarının a sından anlamayıp girip hazır bir resim koyup yazı yazıp 50₺ ye logo diye veriyor 200₺ ye işini hakkıyla yapan adam para kazanamıyor.Bu gözler 10₺ ye konu tasarımı yapan üye gördü ya

Olay şuna dönüyor sizin dediğiniz gibi taban fiyat kalkarsa;
A kullanıcısı işinde çok iyi 300₺ ye konu tasarımı yapıyor.
B kullanıcısı nispeten iyi 50₺ ye konu tasarımı yapıyor.
B kullanıcısı sürümden kazanacak.
50₺ ye yapan var diye A kullanıcısı iş alamadığı için o da fiyatı aşağıya çekecek mecbur.Bu sefer C-D-E kullanıcılarıda piyasa aşağıya düştüğü için fiyatını aşağıya çekmek zorunda kalacak iş almak için.Ondan sonra ver yansın 10-20-30₺ ye logo tasarımları konu tasarımları havada uçuşsun.
İnanın taban fiyat mobil uyumlu konu tasarımı için 200₺ iken 200'den yapıyordum daha hala fiyatta indirim isteyenler oluyordu.Taban fiyatın olması gerektiği kanaatindeyim ben.En azından pazarlığında bir sınırı oluyor.Taban fiyat bu aşağısına yapamam dediğin zaman karşındaki adamda birşey diyemiyor.