CLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 40 liraya almıştım arabamı mesela şu anda kaça satmam gerekir çok sıkışık olduğumu var sayalım 1.4 Kongo 2000 model ☺️ fırsata çevirmek istersen 100 k ya verebilirim 😂 hem de hususi değişeni yok tıkır tıkır gidiyor az yakar

Sözüm onae herkes bu şekilde, kriz öncesi veya ortası aldığını kimse 3 katından aşağı satmaz oldu bir defa 🌹
Hocam siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız. Sizin aracınızın piyasası şu an 100.000 tl ise siz bu aracı 3 ay sonra eğer paraya sıkışırsanız 90 binden satacaksınız. Siz sattığınız için zarar edeceksiniz çünkü sattığınızı bir daha aynı fiyattan alamayacaksınız ancak alan kişi hem değerinin altında almış olup hem kârlı bir yatırım yapmış olacak.

Yani siz şu an aracı kaça satarsanız satın yaptığınız kârlı bir şey olmayacak. Bu dönemde satmamak, elde tutmak, toplamaktan bahsediyorum.