glacher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web işlerine başlamamda büyük rolü var hayatımca unutamam
amiral79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cjb.net hey gidi günler hey
cjb.net varken ben de gitmiş cjb.cc yi almıştım
orada ücretsiz hosting hizmeti veriyordum
dünya çağında 5000 kullanıcıyı geçmiştim ve yormaya başlamıştı
ve sistemi amerikadan biri almak istedi ona sattım göndermişti parayı yanlış hatırlamıyorsam 5000$ a satmıştım

ne kadar mazide kalmış çok uzak yıllarda kalmış
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lise lab da okula bir site yapıyorum günler haftalar birbirini kovalar olmuyor. haftalar sonra tr karakter sorunu diye bir sorun olduğunu anlamıştım. arama yok kaynak yok bilgi yok bilen yok soracak kimse yok internet alemi boşboş o zamanlar temiz mis. şimdi kaynak çok problem daha çok =) ne günlerdi ne güzel günlerdi geçmişte kalan her şey aslında ne kadar da güzel .
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hep mynet mail kullandım.taki ücretli siteme geçene kadar. gmail felan kullanmazdım. mail ücretli olunca geride alamadım içindeki bilgileri. yayladayken sanırım internet yoktu süre tanınmıştı ama o süreyi geçinde maili kaybettik.r0 a yılalr önce mynet mail ile uye olduüumu anımsıyorum ama bulamadım tabi o üyeliğide. myneti severdim ama okey ve sohbet sitesi vardı. ordan çok arkadaş edinip yotube kanalına abone çekebilirdik ama o imkan olmadı maili kaptırınca soğudum mynetten
Güzel olan herşeyin eskide kaldığı gibi buda malesef güzel bir hatıra olarak kaldı