Yerine gelen ne yapacak sen bana onu söyle vaatleri neler nasıl düşürecek enflasyonu benzini zamları?
Ben bu iktidardan daha önce gördüm zamları düşürdüğünü enflasyonu düşürdüğünü daha önce yaptıysa yine yapar diye güveniyorum.
sizin seçtirmeye çalıştıklarınızın içinde daha önce ortalığı batıran kişilerin olduğunu da biliyorum.
Ben yıllardır aldığım hizmetlerden memnun olduğum için oy veriyorum takım tutar gibi parti tutan birisi varsa o da 18 senedir KAYBEDEN PARTİYE BOŞ KOLTUĞA BİLE %23 OY VERENLERDİR.
Daha önce nasıl yaptı anlatır mısın ? Neleri kullandı, hangi ekonomi politikasını devam ettirdi düzeldi ve hangi politikadan vazgeçtiği için bu hallere geldik ? Şimdi düzeltmek için ne yapıyor mesela ?
Sizin seçtirmeye çalıştıklarınız şöyleydi böyleydi derken, kim benim seçtirmeye çalıştıklarım ? En son ne zaman iktidara gelmişler ? Veya taraftarı olduğun partiden önce iktidar ortakları kimlerdi ? gılışdar sskyı batırdı tadında cevap vermeyeceksen, mantıklı cevap vereceksen bekliyorum.
Bu arada taraftarı olduğun partiden önceki hükümetlerin, hükümet ortaklarını da incelemeni tavsiye ederim cevap vermeden önce. Örneğin, en son 3 lü hükümetin 2 ortağının devamı sayılabilecek 2 parti yönetiyor şuan ülkeyi.