Merhaba. Öncelikle ekiplerine teşekkür ediyorum çünkü gayet uygun fiyata, gerçekten güzel hizmet sunuyorlar ve birçok konuda da yardımcı oldular. Yalnız işler biraz daha profesyonel alana geldiğinde, yeterli bir firma değil kesinlikle. Kendileri ile bir yıllık çalışma sonucunda, gördüğüm eksiklikler:
- WordPress için elzem denilebilecek imagick modülünü, sistem yöneticilerinin güvenli görmediği gerekçesiyle kesinlikle kullanmanıza izin vermiyorlar.
- PHP Selector modülü yok. Dolayısıyla istediğiniz modülleri seçemiyorsunuz.
- Imunify360 ve ImunifyAV+ yok.
- Birçok konuda, Güzel Hosting kalitesini ve stabilitesini yakalayamadım. (Müşteri hizmetleri, Güzel Hosting'den sanırım daha hızlı ama o kadar efektif değil maalesef.)
- Geçen günlerde yazılım değişikliğine gitmişler sanırım ve karakter kodlamasında bozulmalar olduğu için FTP parolam ve türlü bilgilerim bozulmuş.
Tekrar söyleyeyim, kendileri ile yalnızca paylaşımlı WordPress hosting paketinde çalıştım; Eminim ki diğer hizmetleri kalitelidir. Müşterilerimin de neredeyse tamamı, paylaşımlı WordPress sunucuları kullandığı ve benden tavsiye istedikleri için bu konuyu açma gereği duydum. Eğer uygun fiyatlı bir hizmet kullanmak istiyorsanız, Odeaweb'i kesinlikle tavsiye edebilirim ama biraz daha fazla verip de çok daha kaliteli ve profesyonel hizmet alayım ve cPanel yazılımının güzelliklerinden sonuna kadar faydalanayım derseniz,
@GuzelNetTr; tek geçerim. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.
Merhaba,
İmagick modülü maalesef paylaşımlı sunucularımızda aktif değildir ve her firmada bu kural değişebilir.
Php Selector yerine Multiphp Manager kullanmaktayız.
Imunify360 bulunmaktadır ve aktif durumdadır.
Diğer görüşleriniz için teşekkür ederiz, elimizden geldiğince tüm müşterilerimize yardımcı olabilmekteyiz.
+ olarak bende ilave edeyim.
Son 3 aydır faturamı kredi kartım ile ödeyemiyorum.
Güvenlik kontrolünü geçememişim.
Havale ile ödemeler de de 1 gün geçmesine rağmen bildirimi dikkate bile almamislardi.
Ticket atarak 2 saat sonra ödemeyi görüp onayladılar.
3 aydır canlı destekten ve ticketten kredi kartı ile ödeme yapamadığımızı belirttik dikkate alacaklarını söylediler değişen bisey olmadı saygılar.
Kredi kartı ile ödememe sebebiniz Fraud tarafına takılmanızdır ve bunu ödeme ara kuruluşuyla ( iyzico )sizlerin görüşüp ilerlemesi gerekmektedir. Ödeme yaptıktan sonra ödeme bildirimi yaparsanız 2 saat değil 10 dakika içerisinde dönüş alırsınız.