Merhabalar Ruhi ÇENET 'den direk eğitim aldım. 2 Ayda bir stabil çalışmalar yaparız ve güzel dönüşler alırız.
Püf Noktası şu - Video izleyiciyi içerde tutmalı izleyici ne kadar hızlı çıkarsa youtub ona göre öneri yapar yada yapmaz. İzleyicinin tepkisine göre videonuz büyür yada büyümez.
Tek bir görsel üzerinden seslendirme yaptınız yada şarkı söylediniz söylediğiniz şarkıya dönüşler iyi olursa insanlar tekrar tekrar izlerse youtub bunu önerir sözler insanları içerde tutmayı başarırsa görsel çokta önemli olmuyor.
İki şekilde bir çalışma ise videoyu uçurur video içerisinde insanların dikkatini çeken ve videoyu ileri geri almalarını sağlayacağınız bir çekim yapabilirseniz örneğin videoda insanlara 2 sn bir şok yaşatmalısınız o 2 sn tekrar tekrar izleyip anlamaya çalışırken bir çoğu da 2sn olan şeyi ben gördüm başkası gördü mü acaba diye aşağı yorum atacaktır. Bu durum youtub tarafından çok güzel karşılanıyor böylece izleyiciler videoyu çok sevdi kafasıyla videoyu %90 gibi oranlar ile önermeye başlıyor.
İnsanlara bir şeyler bulup sunmaları için fırsatlar verin... Bu sözle de olur sözünüz hoşlarına gider sürekli geri sarıp tekrar dinlerler buda aynı etkiyi oluşturur. Youtube algoritması bu şekilde çalışıyor. Şarkıların trendlere girmesinin en önemli etkisi izleyicilerin sürekli başa sarıp dinlemesi - Kemik kitleniz yok ise etiketleri ve açıklamayı çok öz yazın etiketler 5 adeti geçmesin algoritmanın kafasını ne kadar karıştırırsanız o kadar kötü geri dönüş oluyor. Yapay zeka yukarıdan aşağı doğru tarıyor yani en önemlisi başlık ikinci açıklama en son ise etiketler.
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Verdiğiniz bilgiler çok değerli. Uygulayacagız. Mutlu günler dilerim