Motosiklet sahibi olarak motorların durması arabaların durması yada arabadan daha geç duruyormuş yada durması problemlimiş gibi beyanınızı desteklemiyorum ve kesinlikle katılmıyorum çok yanlış genelleme yapıyorsunuz.
Halbuki bazı motorlar bazı arabalardan daha iyi durabiliyor
Hayatınızda kaç sefer motor kullandınız ? Hangi motor arabadan daha iyi duruyor bana söyler misiniz ?
YOL gidiş yolu motorun ve ARAÇ sürücüsü direkt olarak yolu kapatmış geçiş kapalı durumda . Motorcunun çarptığı yere bakarsan arka kapıdan vurmuyor ön taraftan vurmuş durumda. Gidiş istikameti motorcunun yolunda orada motor değil de araç sürücüsü olsaydı bu kaza gene olacaktır. Konuyu açan arkadaş motorcuyu görmemiş ve kaza olmuş . ( normal kaza olabilir sıkıntı yok ancak haklı olduğu söylenemez )
Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum ? Burada motorcunun vuruş alanı çok net ortada . Motorun önünde ya da resmin çekildiği yerde ben araç göremiyorum . Yani motorcunu olduğu yerde duran 1 tane araba göremiyorum. Duran araç nerede ? Yani ön tarafta 1 araba duruyor olsa ve motorcu gelip vursa anlıcam. Ben görsele baktığımda duran ek bir araç görmüyorum. Otopark'a giren bir araç ve kaza yapan motor görüyorum. Arkada 1 tane daha kurye motoru