delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rusya ukrayna ile yanılmıyorsam 4 kez anlaşma yaptı, hiçbirine uymadı. Son anlaşma 2017 (yanlış yazdıysam düzeltin google dan bakmadım). Madem uymayacaksın neden anlaşma yapıyorsun. Ben Rusya'nın hamlesini yanlış bulmadım, siviller konusu hepimizin ortak noktası o ayrı fakat uluslararası bir durumda kimse dibinde düşman devletine izin vermez.

Amerika ve saz arkadaşları ukrayna'ya silah sevkiyatı yapmaya başladı orayı suriye gibi değil de daha sessiz işgal edecekti Rusya izin vermedi. olay bundan ibaret.
Helal olsun kardeşlerime böyle ülkesini ve dünyayı tanıyan kardeşlerim oldukça ; ben biliyorum TÜRKİYE her zaman MUASIR MEDENİYET ÇİZGİSİNDE durmadan ilerleyecektir .

Hem antlaşmalara uyma , Antlaşmalara uymadığın gibi sürekli tehdit et kışkırt ve UKRAYNA OLARAK HEP ASKERİ HAREKATLAR DÜZENLE BU HAREKATLAR ' DA ABD'Yİ DE yanına alarak .
İnsanları evinden yurdundan et katlet diri diri yak , neler neler yap , üstüne bir de tahammüllere uluslararası Hukuku protokolleri hiçe say üstüne bir de 8 yaşındaki çocukları bile silahlandır ve sivilleri askeri unsurlara karşı aktif şekilde kullan sonra da MEDYA gücünü arkasına alıp kendini ÖZGÜRLÜK kahramanı ilan et . İŞİD'E gelince terör örgütü Ukrayna yönetimine gelince KAHRAMAN örgüt .

Bırakın tahliyeyi vesaire sivilleri şunları bunları 4 yıldır 5 yıldır 6 yıldır durum böyle , tüm bunları yaptıktan sonra da tam tersi bir tablo çizmek de nasıl bir tepki doğuracaktır bilinçli insanlar da nasıl tepki doğuracaktır ? Bu da ayrı bir konu .

Sonuna kadar haklısınız . destekliyorum görüşünüzü .
Şu videoya Saleel Al Sawarim neşidini arkaplan ses izi olarak koyun soundtrack öyle izleyin yani . Video 2018 yılından bu arada 4 yıl öncesi

https://www.youtube.com/watch?v=38YRx0RtXLc



https://www.youtube.com/watch?v=EVxZfP1fC_I


bu da İSİS kocaklamasıdır . Buyrun boşuna demediğimiz anlaşılır .

Yani biz Türkiye olarak İŞİD'e operasyon düzenlerken nasıl bir İRADE sergilediysek ve nasıl zor bir irade savunması yaptıysak , Rusya'da öyle bir irade koyuyor ve bu güç şartlarda hareket ediyor .