rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bence bu tarz konulara çok takılmamanız lazım, PHP alanında gerçekten işimi çok iyi yaparım ve sırf r10 sayesinde çok iyi yerlere geldim şuan sadece yurtdışına iş yapıyorum bu tamamen r10 sayesinde olmuş bir olay fakat bu zamana kadar en fazla 1 yada 2 kez bazı arkadaşlar konuya etiketlemiştir.

Siz işinizi en iyi yaptığınıza inanıyorsanız bir başkasının sizi bir konuya etiketlemesine gerek yok müşterinize verdiğiniz destek kalitesinden tutun yaptığınız işin kalitesine kadar ister istemez öyle dikkat çekiyor ki sanki bizim bile bilmediğimiz bir grup var orada bu konular dönüyor bu adam işini iyi yapıyor bu adam işini kötü yapıyor gibi konular dönüyormuş gibi hissediyorum
Tabi ki haklısınız hocam r10 bize çok şey kazandırdı sonuç olarak.
hicyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yanlış düşünüyorsun hocam. Gün içinde foruma bakmaya vaktim olmuyor etiketleyen memnun kalan müşterilerim sayesinde birçok iş yaptım. Ama saygı duyarım fikrinize.
İşte bundan bahsediyorum hocam ben de zaten. Yani sizin özelinizde konuşmuyorum sakın beni yanlış anlamayın ama mesela ben iş göreyim diye 3-4 saat f5 çekiyorum ama biri başkasını etiketleyince o kişi burada olmasa da iş alabiliyor. Anlatmak istediğim buydu.