Post pofidik bir hal almış ben de dahil olmak istedim 😻 İkisini de sahiplendim ortada kalmıştı canım evlatlarım. Oğlumla 4 yılı devirdik. Kızımla 1 yıllık bir geçmişim var. Aktivist bir hayvansever olarak yıllardır çok cocuklu bir bekar olarak tanımlardım kendimi, ancak bu ikisiyle aynı ortamda yaşayana kadar ideal bir 'Köle' olduğumu bilmiyordum. 🤷*♀
Irk özelliği olarak ikisi de sakin. Ancak bir zaman sonra sevgi dolu kedi videolarını izleyip 'Yahu benimki beni sevmiyor.' diye düşünebilirsiniz. Çünkü o derece sakin, o derece şahsiyet sahibi kediler ki, onlarla oynamak istediğimde 30 yaşına merdiven dayamış beni 'Bu ne şımarıklık ulan' alt metinli bakışlarıyla küçük dusurebiliyorlar. 😅 Çoğu zaman ikisini de yerinden kaldıramıyorum. Harekete geçirmek için yapabileceğim tek şey ıslak mama paketi açmak. Sevmek istediğimde her zaman ayaklarına gidiyorum. Hayranlıkla izliyorum. En net ifadeyle yörüngesine giriyorsunuz. İnananlar için her inanışla iliskilendirilebilir mistik bir yanları da var. Bu son cümle kedilerin fıtratında olan bir özellik. İkisine de ayrı ayrı hayranlık ve saygı duyuyorum.
Sahiplenebilirseniz ki bu ara ekonomik gidişat yüzünden malesef çok sayıda insan kedisini sahiplendiriyor öyle yapın. Yetişkin bir hayvanı sahiplenmek daha büyük erdem, daha kolay bir taktik. Naçizane tavsiyem acele de etmeyin. Niyetine girdiyseniz, kediler kendi sahiplerini kendileri secer mottosundan hareketle birisi kısa bir süre sonra sizi seçecektir. Şimdiden tüyü kadar ömrü olmasını diliyorum 🤟
Ne kadar tatlılar

Özellikle üstlerindeki kıyafet çok yakışmış. Yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Çok güzel yazmışsınız.