Zorluer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle bende belirteyim scottishi belirttiğiniz gibi ücretsiz bulma şansınız yok. Belli bir değeri olan cins bir kedi.
Eğer parasız bir beklentiniz varsa tekir tavsiye ederim size.
Ayrıca yukarıdaki arkadaş fold ile ilgili eksik bilgi iletmiş. Eğer çapraz eşleşme ( fold x fold ) yapılırsa yavruların engelli/eklem sorunlu olma durumu vardır.Doğru eşleşme ile ( fold x straight ) herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok değerli olan bu iki cins kediyi yavru olarak size ancak '' fip '' hastalığı olan birisi verir.oda kurtulmak için. pet shoplarda en az 2-3 bin liraya satılır. çoğaltan bu işin satışını seri oalrak yapanlarda 1 bin lira kadar belki bulunur. kimse vermez o kediyi ücretsiz. şahsen annem beslemem izin verse eve alsa 2 tane almayı bende düşünüyorum. isterse 5 bin lira vereyim. o kadar sevimlilerki insanın canı nefsi çekiyor beslemeye.
Sizin de yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslında yaklaşık 1.5 sene kadar önce çok sevdiğim bir iş arkadaşım British yavrusunu benim sahiplenmemi istemişti ancak o zaman ben hazır değildim Aslında tabii ki bulunabileceğine inanıyorum. Sıcak bir yuva açacak, gerekli özeni gösterecek kişilere sahiplendirilmesi gerektiği görüşündeyim ancak tabii ki farklı düşünenler de vardır.