Kamu diplomasisiyle alakalı dünyada zaten tek kutuplu eksen mevcut , eskiden uluslararası hukuk ; tahammüller ; antlaşmalar , insan hakları bildirgeleri ve beyannameleri ve benzerleri sönümleyici unsurlar etkindi bu yüzden kamu diplomasisine abananlar haddi aşamıyordu . Sonra ne oldu peki ? Kitle iletişim araçları medya unsurları elde olan her imkan teşkilat kurum kuruluş yapılanmalarla kitlelere şekil verdiler onları güdülecek hale getirdiler ve de ne zaman hukuk otoritesi meşru onam devreye girdiğinde onu itibarsızlaştırmak için
KİTLELERİ GÜDEREK ONLARA KARŞI KULLANDIRDILAR .
Güttükleri kitlelerin bulunduğu ülkelerin yönetimlerine de bu şekilde baskı unsuru yaptılar ; masaya oturduklarında müzakere de hep değnek olarak kullanıldı ve kullanılıyor . Bu sayede yönetimleri kendi amaçları doğrultusunda kullanarak çekinik hale getirip istediklerini alıyorlardı .
Yani uzun lafın kısası ; Merakımdan televizyon açtım bugün ; Bayanın biri televizyona çıkmış çocuklar top oynadı çocuklar çok şeker insancılık çocukçuluk gibisinden konuşup duruyor videolar falan destekli görsel ŞÖV .
Kimse de demiyor ki ağa bu nedir ?
Bu yüzden yerlileşme önemlidir , Keza ben yönetimde olsaydım açık beyan verirdim ve derdim ki ; Kusura bakmayın onamınız yok meşru değilsiniz bundan sonra ya benim kurduğum bir alt birimle muhatap olursunuz ya da adam olursunuz benim dışişlerimle önce görüşürsünüz adam olduğunuza karar verirsek ilişkileri normalleştiririz gibi .
Yoksa gelen geçen istismar eder sömürür semirir önünü alamazsın .
Valla 100 kere okudum 100'ünde de hak verdim sizce bu etik midir? Sadece ukrayna savaşında ukraynaya destek derken ırak afganistan suriyeye destek demeyen react sizce hoş muu.
Dün, teknoloji dünyasında biri GitHub'ın Rusya'da bir abluka yayınlaması ve diğeri Oracle'ın Rusya'daki tüm operasyonlarını askıya almasıyla ilgili iki haber patladı. Biri dünyanın en büyük açık kaynaklı yazılım topluluğu, diğeri ise dünyanın en büyük veritabanı yazılımı satıcısıdır. Görünüşe göre devin hareketi, diğer teknoloji şirketlerini de Rusya ablukasına katılmak için sıraya girmeye itmeye başladı.
Daha dün öğleden sonra, bazı açık kaynak teknoloji toplulukları da Ukrayna'ya desteklerini açıkladı ve aşağıdakiler gibi bağış toplamaya başladı:
İlgili Siteler
1-Node
2-React
Node gelen tepkilerden sonra
Ve react
React'in resmi web sitesi Ukrayna ile dayanışma metnini yayınladıktan sonra, GitHub deposunun sayısı da anında düştü. Resim çok şok edici olduğu için buraya koymayacağım. Ancak tarihsel konuyu inceledikten sonra, şunu düşünmeye değer (içeriği diğerleri kadar aşırı ve sıkıcı değil):
suriye,afganistan,filistin islam ülkesi ya hocam ondan yardım çok görülür hor görülür sen yorma kendini boşver