Merhaba,

Projelerim için kullandığım çok sayıda developer hesabına sahibim. Çoğunu forumda daha önce satın almıştım.
Aklımdaki projeler iptal olduğu için satışa çıkarıyorum.
Hesaplara ait detaylar ve fiyatlar aşağıda listelendi. Hesap bilgilerini size aktardıktan sonra kesinlikle iade-değişim yapmıyorum sorumluluk alıcıya aittir.

Tüm hesaplar kimlik onaylı sorunsuz hesaplardır. Sadece 2 tanesine ait ilk mail bende değil, onları da hesap bilgilerinde belirttim.
Eski hesap olmasının ve daha önce uygulamalar yayınlamasının avantajı, yeni yükleyeceğiniz uygulamaların normaldeki gibi 7 günde değil de 2-3 günde onay almasıdır.
Yayında olan uygulamalara ait kod yada keystore dosyası mevcut değildir, sadece hesaplar satılıktır. Mail adresini de alıcıya teslim edeceğim.
Ödeme: Havale-eft, USDT coin olarak alabilirim.

Hesap 1:
Satıldı

Hesap 2:
Açılış: 2019
İçindeki Uygulamalar: 1 adet yayında, 2 adet kaldırılan uygulama mevcut.
Fiyat: 900 TL
Bu hesaba ait ana mail yok maalesef, forumdan bir arkadaştan satın almıştım ilk maili kullandığı için vermemişti. Sorun yaşamadım bugüne kadar.

Hesap 3:
Satıldı.

Hesap 4:
Açılış: Temmuz 2018
İçindeki Uygulamalar: 4 adet tercihen kaldırılmış, 2 adet google tarafından kaldırılan uygulama mevcut. Yayında uygulaması yok.
Fiyat: 1000 TL

Hesap 5:
Açılış: Kasım 2020
İçindeki Uygulamalar: 2 adet yayında, 3 adet kaldırılan uygulama mevcut.
Fiyat: 800 TL

Hesap 6:
Satıldı.

Hesap 7:
Satıldı.

Hesap 8:
Satıldı.

Hesap 9:
Satıldı.

Hesap 10:
Satıldı.

Hesap 11:
Satıldı.

Hesap 12:
Satıldı.

Hesap 13:
Satıldı.

Hesap 14:
Satıldı.

Hesap 15:
Bu hesaba ait ana mail yok maalesef, forumdan bir arkadaştan satın almıştım ilk maili kullandığı için vermemişti. Sorun yaşamadım bugüne kadar.
Açılış: Ocak 2021
İçindeki Uygulamalar: 1 adet yayında, 2 adet kaldırılan uygulama mevcut.
Fiyat: 400 TL

Hesap 16:
Satıldı.

Hesap 17:
Satıldı.

Hesap 18:
Satıldı.

Hesap 19:
Satıldı.

İlgilendiğiniz hesap ile ilgili iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.