Merhaba, sizlere sürekli yaşadığım bir durumdan dert yakınmaya geldim.
Piyasada neden gerçekten kalifiye veya nitelikli bir insan yok? Gelelim bu soruyu neden sorduğuma:
Yaklaşık 2-3 aydır nodeJS ile bir proje gerçekleştirmek için bilen birisini arıyorum. İstediğim proje hani öyle yapılmamış, ekstrem bir şey değil. Bildiğiniz blog sistemi. Ajanslar ile görüştüm: "Sen nodeJS i boş ver biz sana .net yazalım fiyatımız da xxx.xxx" diyen oldu. Uzmanım diyenler 2-3 gün sonra mesajlara cevap vermez oldu. Hatta udemy de nodejs kursu veren kişi bile yan çizdi. Kardeşim sen blog sisteminden kaçarken nasıl insanlara bu dili öğretebilirsin ki? İnanın pazarlık yapmış değilim görüştüğüm kişilerle. Genelde görüştüğümüz kişiler kabul etmeyeceğimizi düşündüğü bir fiyat çıkarıyor, tamam olur deyince hop yok oluyor.
Sadece bununla ilgili bir şey değil. Mesela webview gibi şeyler, piyasanın haline bakın. Herkesin amacı yormayan hızlı nakit. Yazık gerçekten.
evet bende mmofps oyunu yapıyorum fakat netowrk ağını c# ile entegrasyon edecek biri bulamıyorum forumda bionlukta okadar konu acamama ragmen bıonlukta mesaj yazmama ragmen yazılımcılara fakat maalsef bulamıyorum