Ozkan1151 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay kardeşim sen mi gelmişsin hoş gelmişsin foruma 0 ticaret veya 0 bilgi öğrenimi/öğretimi için kayıt olup sadece tartışma yaratacak konular açan ve mesajlar atan sadece böyle konularla ilgilenen hocam hoş gelmişsin gözümüz yollarda kalmıştı sizi görmeyeli kendinizi özlettiniz biraz daha kışkırtıcı konular ve mesajlar yazın yokluğunuzu hissettirmeyin lütfen
Şahsıma yönelik saldırılarınızı esefle kınıyorum , itibarsızlaştırmaya yönelik eristik çıkışınızı ; tansiyonun artmasından kaynaklı içsel savunma mekanizması geliştirmenize ve güdülenerek eyleme koymanıza veriyorum . Ve sizi medeni bir insan olarak bağışlıyorum .

Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir .

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak , Türkiye Cumhuriyeti kurum ve kuruluşlarında teşkilat ve yapılanmalarında CEP TELEFONU NUMARAM kayıt olarak mevcuttur .

BELEDİYE VE KIZILAY'DAN MESAJLAR GELMEKTEDİR .

Belediye'nin mesajlarının içeriği yoğunlukta " Hayırlı Cumalar şeklinde olup " , Kızılay'dan gelenler " Kan bağışı " şeklindedir .

Şahsıma ait telefon numarasına Kızılay tarafından ; TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşlarına maddi manevi destek yardım ile alakalı tek bir satır mesaj dahi gelmemiştir .

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına MADDİ MANEVİ destek yardımla alakalı tek bir satır mesaj gelmediyse diğerlerinden de gelmemesi gerekmektedir .

HUKUK otoritesinin gereği budur .