Site-1 ve Site-4 için biriyle anlaşma aşamasında olduğumdan konuyu kilitliyorum, anlaşılamaması durumunda da satıştan kaldıracağım, ilgilenen herkese teşekkürler.

Alıntı
Lütfen tüm açıklamaları okumadan ve görselleri incelemeden pm istemeyin. Zira domain dışında pm ile izah edilecek birşey yok.
Farklı bir proje için bütçe ayarlaması yapacağımdan elimde mevcut 4 adet siteyi tek tek veya toplu halde adsense ile birlikte satmayı planlıyorum. Sitelerin adsense, analitik ve console verilerine ilişkin görseller aşağıda mevcut. Sitelerin 3 tanesi kadın, moda ve dekorasyon kategorisinde, 1 tanesi dekorasyon kategorisinde. Adsense geliri dışında aylık ortalama 500,00 TL üzeri tanıtım geliri oluyor. Bunu da dekontlar ile belgeleyebilirim. Ortalama 175-200 TL civarında tanıtım yayınlıyorum. Tanıtımlar genelde iletişim formundan geliyor, herhangi bir yerde konum yok. Sitelerin eski yazılarını 3-5 günde 1 tarih değiştirerek güncelliyorum, bu şekilde gelir uzun zamandır stabil. Domainleri pm atma konusunda seçici davranacağım. Lütfen meraktan pm istemeyin. Trade geçmişimden daha önce de site alıp sattığımı görebilirsiniz. Önceliğim toplu halde ve hatta adsense dahil satmak. Ancak talip çıkmazsa tek tekte değerlendirebilirim. Tek tek alınması durumunda hostları 1-2 hafta idare ederim. Toplu halde alınması durumunda guzelhosting üzerinden host devirlerini yaparız. Toplu halde almak isteyen olursa adsense+ bakiye 3.140 TL konuşulur. Özellikle merak ettiğiniz bir şey olursa konu altından yazarsanız cevaplarım. Alıcı iseniz 507 206 65 84 ulaşabilirsiniz.

Site adresi (site-1)
Sitenin aylık getirisi: 1500-1600 TL
Sitenin açılış tarihi: 2014 - 8 yaşında
DA / PA Değerleri: 23 / 34
Kategori, sitenin içeriği nedir: kadın, moda, dekorasyon
Günlük hit sayısı: Görsel aşağıda
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google ) analitik görüntüsü aşağıda
Site için istenen fiyat; 34.000 TL

Site adresi (site-2) / SATILDI.
Sitenin aylık getirisi: 550 - 600 TL
Sitenin açılış tarihi: 2019 - 3 yaşında
DA / PA Değerleri: 11 / 26
Kategori, sitenin içeriği nedir: dekorasyon
Site için istenen fiyat; 13.000 TL

Site adresi (site-3) SATILDI
Sitenin aylık getirisi: 800 - 900 TL
Sitenin açılış tarihi: 2013 - 9 yaşında
DA / PA Değerleri: 20 / 43
Site için istenen fiyat; 18.000 TL

Site adresi (site-4)
Sitenin aylık getirisi: 500 TL (önceki aylar adsense görüntüsü de mevcut 700-800 TL'lerde idi.)
Sitenin açılış tarihi: 2019 - 3,5 yaşında
DA / PA Değerleri: 16 / 24
Site için istenen fiyat; 12.000 TL

Genel gelir adsense görseli;

Dalgınlıkla Mart yerine Şubat seçilmiş;
Şubat ayından itibaren gelirler;

Site - 1 görseller;

Site-2 Görseller

Site-3 Görseller