Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diploma sadece kağıt olarak düşünmüyorum ben hocam orada'da bir eğitim var ve buda birşey katıyorsa olay budur.
Çalışarak zaten tecrübe kazanacaksınız okuyarak tecrübe değil bilgi ve eğitim kazanacaksınız.
İkisi çok farklı yani. Okumayıp yine eğitim alacağım diyorsanız eyvallah.
Yinede okul gibi olmaz diyelim.
Haklısınız hocam sanırım bitirmek için dayanabilirim Diğer arkadaşın dediği gibi şimdi geliyorsa o zaman da gelecektir mantığıyla diplomaya öncelik vermen ya da her ikisini aynı anda götürmek mantıklı olabilir. Çok teşekkürler yorumlarınız aydınlattı

Stein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğunluk diploma gereksiz diye düşünüyor fakat şu an çalıştıkları işyerinden ayrıldıklarında diplomanın önemini anlayacaklardır. Bende 3.5 ortalama ile mezunum, diplomanın önemi çok büyük. Mezuniyeti 2 civarında olan kişiler bence hiç üniversite mezunuyum demesin çünkü o ortalama bir başarı değil.
Şu an bir kurumsal firmaya gidin elbet bir tane alaylı bulursunuz fakat ne kadar uğraşırsa uğraşsın onun üstü olarak diploması sağlam birisi gelecektir. Kendisini ortaya koyup işiyle ön plana çıkan adama her zaman iş var.
Haklısınız hocam. Ben de çoğu zaman böyle düşünüyorum dediğim gibi, bana da bu mantıklı geliyor ama işte yine de içimde "acaba mı" şüphesi oluşuyor bazen