Ne güzel ürettim üretiyorum yaşıyorum hayatı ; benim ne derdim olacak yani ben iki yüzlü değilim . Kendi akrabamı bile örnek verdim ve kendi akrabamın yüzüne dahi bakmıyorum bu yüzden .
Hayır KÜRESEL KUZEY dedim KANADA dedim , Bizi aşağılamasından falan bahsettim KANADA'nın ; senin bana verdiğin cevap ne ?
"Hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Hala münferit ve karmaşık konuşuyorsunuz. Çözüm üretmediğiniz her eleştiri boş sıkılan silah gibidir. Silahınız var, Merminiz yok ama size mermi atan ile savaşmaya çalışıyorsunuz."
İşte sen anlatmışsın zaten sorunu çok güzel özetlemişsin .
Benim daha konuşmama gerek bile yok . Muhafazakar kelimesinin geçtiği cümlede canın sıkılmış kendini tehdit altında hissedip hemen saldırıya geçmek için her şeyi denemişsin .
Olmayınca da en son THUG LIFE tarzı çatışmalar yapmaya kalkışıyorsun .
Sizi gören zaten neden yerlileşme şart anlayacaktır . O kadar çok korkuyorsun ve kendini tehdit altında hissediyorsun ki her an elimden her şey gider diye en minnacık şeyde bile tetiklenip saldırıya geçiyorsun .
Teşekkürler .
Evet tabiki şiddetleneceğim, hiddetleneceğim. insanların muhafazakarlıklarına, inançlarına laf söyleyeceksin. Hatta maaş alan her müslümanıda fonlanıyormuş gibi göreceksin. 2 tane saçma sapan örnek vereceksin sonra haklıymışsın gibi birde millileşme falan diyeceksin. Millilik gibi bir derdiniz olmadığını geçmişte açtığınız konulara bakarak herkes anlayabilir. Sizin derdiniz başka bunu görüp size "Hayırdır" diyenide korkak, saldırgan diyorsun.
6 aylık üyesin 1 tanede ticaret konusu aç 1 tane de alışveriş yap. Sadece saçma sapan siyaset yaparak, bomboş haberleri buraya taşıyarak karnın doymaz sonra açım diye ağlama.
Hadi arkadaşım saçma sapan konularla insanların inancına laf etme. Git inançsızlığını yaşa yada neye tapıyorsan öyle yaşa kimse sana karışmıyor sende kimseye laf etme.