Ülkemizde satışı yasak olan ürünler olduğundan güvenilir satıcılara ulaşmak zor olabiliyor. Bu alanda Türkiye'nin en büyük forumlarından bir tanesinden alışveriş yapıyordum zamanında. Şu anda ne durumdadır forum akıbeti bilmiyorum. Benim cihazım Vaporesso Revenge X olarak geçiyordu. Zamanının en kalitelileri arasındaydı. Bu arada halk arası tabir ile nargile içim ve sigara içimi olarak tabir edilen yöntemlerin atomizer, coil, likit vb. tüm ürünleri farklı olur. Farklıdan kastım örneğin; sigara içimi için çok daha kaliteli sonuçlar alabileceğineiz atomizler, coiller ve likitler vardır. Araştırmalarınıza bu konuyu da dahil edebilirsiniz.

Tüm arkadaşlar belirtmiş ama ben de tekrardan belirtmek istiyorum. Özellikle güvenilir satıcılardan orjinal ürünler almak gerekir. Pil olarak ben genelde orjinal Sony markası haricinde kullanmadım. Size de pilinizi bu marka almanızı ve mümkünse 3-4 ay yoksa da 6 ay da bir değiştirmenizi öneririm. Likit konusunda premium ham madde alıp evde demlemek en iyisidir. Ancak 2 defa denediğimde de ben başarısız oldum. Bu yüzden eğer merakınız varsa kendiniz demleyin. Ancak yoksa piyasadaki orjinal premium likitlerden almaya özen gösterin. Gerçekten bu likitler biraz pahalı oluyor ancak verdiği haz x3-4 diyebilirim.