eHNeRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Hala münferit ve karmaşık konuşuyorsunuz. Çözüm üretmediğiniz her eleştiri boş sıkılan silah gibidir. Silahınız var, Merminiz yok ama size mermi atan ile savaşmaya çalışıyorsunuz. Sonra herşeyin suçlusu muhafazakarlar diyorsunuz. Ne ürettiniz bu ülke için mesala ? Yada nasıl bir projeniz var ?
Ne güzel ürettim üretiyorum yaşıyorum hayatı ; benim ne derdim olacak yani ben iki yüzlü değilim . Kendi akrabamı bile örnek verdim ve kendi akrabamın yüzüne dahi bakmıyorum bu yüzden .
Hayır KÜRESEL KUZEY dedim KANADA dedim , Bizi aşağılamasından falan bahsettim KANADA'nın ; senin bana verdiğin cevap ne ?

"Hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Hala münferit ve karmaşık konuşuyorsunuz. Çözüm üretmediğiniz her eleştiri boş sıkılan silah gibidir. Silahınız var, Merminiz yok ama size mermi atan ile savaşmaya çalışıyorsunuz."

İşte sen anlatmışsın zaten sorunu çok güzel özetlemişsin .

Benim daha konuşmama gerek bile yok . Muhafazakar kelimesinin geçtiği cümlede canın sıkılmış kendini tehdit altında hissedip hemen saldırıya geçmek için her şeyi denemişsin .
Olmayınca da en son THUG LIFE tarzı çatışmalar yapmaya kalkışıyorsun .

Sizi gören zaten neden yerlileşme şart anlayacaktır . O kadar çok korkuyorsun ve kendini tehdit altında hissediyorsun ki her an elimden her şey gider diye en minnacık şeyde bile tetiklenip saldırıya geçiyorsun .

Alıntı
Şimdi ben AKRABAM YERİNE O ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ KESİNLİKLE TERCİH EDERİM .

peki AKRABAMI NASIL BESLEYECEKSİN ? NASIL FONLAYACAKSIN ? AKRABAM KENDİ KENDİNİ GEÇİNDİREBİLECEK Mİ BU KAFAYLA ?

ATANAMAYIPTA İNTİHAR EDEN ÖĞRETMENLERİN KANI BENİM AKRABAMDA , VEBALİ HERŞEYİ BENİM AKRABAM ÜZERİNDE .
Birde bak ben hala sizi düşünüyorum .

Teşekkürler .