eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitede sorun var sürekli senin etiketlediğin mesaj dönüp dolaşıp bana geliyor gece gece.takıldı kaldı
Aynen sorun var şimdi , bu arada haberin olsun doğruladım telegramdan ulaştım akrabam sayesinde ; tahliye edilen sivillere süreğen şekilde UKRAYNALI milislerce ateş açılmış ; anlayacağın bunlar orada da aktif barbarlığı ve vandallığı sürdürmüşler . inan bana artık bu işin iyice suyu çıktı ; ben kendime hakikati ispat etmeye çalışıyordum , ve ettim . Başkalarına gerek yok yani kendime ve kendim de gerçeği öğrendim .

Rahat olabilirsin yani ; artık benden bu konuda bir tane dahi fevrilik göremezsin . Bu arada nota baktım haberin olsun UKRAYNA ile alakalı aldığım not sayısı 1774 sayfa olmuş .

yani anlayacağın 1774 SAYFALIK BİR KERİZ VAR KARŞINDA . Sen 1774 sayfa boyunca UKRAYNA YÖNETİMİNİ ; denkleme koy koy ve sonunda ne oldukları apaçık açığa çıksın .

1774 sayfa roman olur cilt olur ya , 1774 sayfadan sonra bir daha UKRAYNA'YI muhatap alacak olan benin makatında torpil patlasın . bunu da tıp dünyası kayda geçsin BKZ : RAMAZAN REİS .

https://www.haberler.com/makatina-to...777267-haberi/