ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam azminizden dolayı tebrik ederim ancak ne yazık ki arkadaş dediğiniz gibi ise çok bir ceza almayacaktır. Bu ülkede cinayet işleyenler adam akıllı cezalar almıyorken sizden 400 hadi diğerlerinden de dolandırmış desek ki diğer kişilerden şikayet yok anladığım kadarıyla 10 bin için bile düzgün bir ceza almayacaktır ki tek siz şikayetçisiniz gördüğüm kadarıyla 400 TL için cidden bir polis olarak hakimin hapis cezası vereceğine inanıyor musunuz?
Hocam buradan 3kişi daha şikayet etti onlar sadece cimere yazdı birde online ihbara arkadaşın eşi avukat aynısını ona sordum 400Lira ya da 4.000Lira düşük miktar için hapis cezası verilirmi dedim 1TL bile olsa uzalaşamadığınız durum da bilişim yoluyla nitelikli dolandırıcılıktan ceza alır hakim miktara asla bakmaz dedi ama zararı karşılarsa ceza almazmış benim kabul edip etmemem önemli değilmiş adam bana teklif ediyor ben yok desem de indirim alıyor ancak ilk mahkemeden sonra uzlaşmacıya gidiyoruz orda 400değil biraz daha fazlasını 2.000-3.000 lira talep edebiliyorum kabul ederse yine indirim alıyor ben yok uzlaşmam dediğim de şahıs ben zararı yine de karşılacağım diyip 400TL avukatıma verdiği zaman 4/1 indirim oluyor