Her şeyden önce 2.0 motorun yakıt tüketimi konusunda kendinizi ikna ettiniz mi?
Şehir içi 12-13 yakar. Şehirdışıda 7-8 yakar diye tahmin ediyorum.
1.4 Egea şehiriçinde 9 Lt. şehirdışında 6 lt yakıyor.
1.4Mpi hyundai İ20 şehiriçinde 10lt şehirdışında 6 lt yakıyor.
Böyle bir araba için yakıtı dert etmekte yanlış olur. 2. araç olarak almayı düşünüyordum.
2 Tane 2.0TFSI araç sahibi olarak ben gayet memnunum, eğer güzel bakarsan herhangi bir problem yaşamazsın. Konfor olarak seni tatmin edecektir. Sürüş konusunda ise Quattro almanı tavsiye ederim.
Quattro için limitimin çok üstüne geçmem gerek. Çok sağolun.
Hem direk quattro değilmiş bunlar haldexmiş.
A6 2.0 TFSİ aracında yağ eksiltme olayı oluyormuş motor aynı olabilir o yüzden bilgi vermek istedim onu arastirmanizi öneririm
Yağ yakmayı duymuştum ama bir tık kalın yağ veya sekmanla çözülür diye tahmin ediyorum. Yada sürekli kontrol ederim 5binde bir bakıma girerim ki hemen her aracıma yapıyorum.
Bende var hocam 2007 sline roadster.
Tam bir asfalt aracı ve sürüşü inanılmaz keyifli.
Konfor olarak aracım 2 kişilik olmasına rağmen iç kabin yeterince büyük.
Üstelik şanzımanı yağlı tip diye geçen 6 ileri F1 vitesli olan en sağlam vw şanzımanıdır.
Eğer sizinde istediğiniz benimki gibi üstü açılır modelse yağmurlu ve fırtınalı günlerde kullanılmaması tercihtir.
Çok sağolun hocam. bende 2007 2008 civarı bakıyorum. Coupe düşünüyorum. Cabrio niyeyse beğenemedim.
Şanzımandan yana korkum vardı. Yağlı tip olduğuna emin miyiz ? Golf GTi'da ki gibi mi ? S-tronic olunca acaba farklı bir sistem mi kullanıyorlar diye düşündürdü. Malum 2007 teknolojisi