Önlem almak isteyen kim 🙂🙂
Muhtar olmak için oy çokluğuna ihtiyacım var ama bu oyları alabilmek için kesin ve tartışmasız şekilde ; net olarak yanlış olmam gerekir .
Sadece muhtarla da kalmıyor ; Kaymakamlık valilik Aile ve Sosyal Politikalar bir de İçişleri bakanlığı organize hareket etmek lazım ama bunların hiçbiri şundan dolayı olmuyor .
Olası tüm opsiyonlar varyantlar değişkenler faktörler çözümün önünü tıkıyor ve çözümün uygulanması için gereken tüm koşulların oluşmasını bloke ediyor . Bizim bu çözümü uygulayabilmemiz resmi mercilerce teşkilatça kurumlarca olası değil böyle bir ihtimal yok .
Acil bizim sivil vatandaş olarak örgütlenip 81 ilde gönüllü Aktivistler ile sahaya inmemiz gerekiyor . Burada bir Ali Cengiz var Eğer Çözümün uygulanması için resmi onam alabilirsek bizim teşkilatlardan içişleri aile ve sosyal politikalar bakanlığı gibi biz resmiyet kazanırsak : Sahaya inip 81 ilde mikro bazda insanları gözlemleyeceğiz ve merkeze rapor edeceğiz .
Her ettiğimiz raporda 81 ilde üniversitelerde öğrenim gören kamu da çalışan memurlardan özel de çalışanlardan kısacası herkesten gönüllü olarak topladığımız :
PEDAGOG , SOSYOLOG , PSİKOLOG , PSİKİYATR ve daha sayamayacağım bir çok unvanda kardeşlerimizi yönlendireceğiz gönüllü tabi bunlar .
Onlar gidip aileleri bilgilendirecekler , onlara çözüm önerilerinde bulunacaklar , onları ilgili devlet mercilerine kurum kuruluş teşkilat ve yapılanmalarına yönlendirecekler .
Bu kurumlar bizden gelenlere yardım etmekle mükellef olacaklar .
Burada amaç şu maddi manevi destekler ve yardımlar .
Atıyorum hanede ekonomik sıkıntılar varsa haneye yardım ya da hanede babanın ya da annenin istihdam edilmesi çocuğa yardım , pedogog psikolog ebeveynlere yardım gibi BUNLARIN HEPSİ SÜREĞEN VE SİSTEMLİ ŞEKİLDE olacak .
Acil böyle bir yapılanmaya teşkilata ihtiyaç var buda sanırsam tek çare SİVİL olmalı .
Amaç 81 İLDE ÖRGÜTLENMEK , 81 İLDE GÖNÜLLÜ AKTİVİSTLERLE HAZIR OLMAK.
BESLEMEYİ DE ŞU ŞEKİL DE YAPABİLİRİZ ; ÜNİVERSİTELER DE ÖĞRENİM GÖRENLER BİZİM ORGANİZASYONUMUZA KATILDIĞINDA ÖNÜ AÇILIR ONUN İÇİN İYİ BİR REFERE OLUR KAMU PERSONELİ İSE SİCİLİNE İŞLER KIDEMİ ARTAR VE BENZERLERİ GİBİ ÖZEL DE ÇALIŞIYORSA ONUN ÖZGEÇMİŞİNE FALAN İYİ BİR DENEYİM OLUR HATTA İTİBAR OLUR GİBİSİNDEN . ama 81 ilde bir aktivist gönüllü organizasyon kati suretle oluşturulup hemen çalışmalara başlamalı .