Merhaba 20 yaşında bir genç olmama rağmen hangi arkadaşımla konuşursam konuşayım hep konu siyaset,ekonomi,yurtdışı planları.Ne kadar ülkenin çok iyi durumda olduğunu düşünenler olsa da dürüst bir insan hangi partiyi tutarsa tutsun bu ülkenin şuanda çok kötü bir durumda olduğunu bilir.Aslında herkes biliyor ama bazıları söyleyemiyor işte.

Bu gerçek apaçık ortadayken ana muhalefet yani CHP hep yanlış adımlar atıyorlar.Hiç bir şey yapmasalar sadece sorunları söyleseler bile kazanırlar.Ama azınlıktan oy toplamak için yaptığı bazı hamleler iktidara koz veriyor.Ben CHP yi sevmiyorum içinden bi Mansur Yavaş bir de Ekrem İmamoğlu'nu seviyorum.Parti bazında oy atmam ama bu iki kişiden biri cumhurbaşkanlığı adayı olursa oy veririm.

Mesela tanıdığım AKP li kişiler Mansur Yavaş olursa oy veririm diyorlar sokak röpörtajlarında da bunu çok duyuyorum.Ama Kılıçdaroğlu bu isimlerin aday olmayacağını söyledi.Çoğu yerde de eğer isterlerse ben aday olurum gibi açıklamalar yaptı.Böyle bir şey yaparsa yüzde yüz tekrar AKP kazanacaktır diye düşünüyorum.Bunu kendisi de biliyordur bence.Bu yüzden Kılıçdaroğlu'nun AKP ile bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum.Dediğim gibi bugün ben aday olsam sadece bir iki konuya değinip seçimi kazanırım buna eminim.Ama sanki CHP de muhalefet olarak kalmak istiyor gibi.

Tabii alternatifler de var memleket partisi,iyi parti ama çok ses getirmezler gibi geliyor %10 en fazla.Mevcut hükümet seçmeninin oyunu alacak birileri çıkması lazım.Seçim kampanyalarına şimdiden başlamaları lazım diye düşünüyorum.

Sonuç olarak düşüncem Kılıçdaroğlu aday olacak ve yine AKP kazanacak.Siz ne düşünüyorsunuz Kılıçdaroğlu hakkında?

Lütfen düzgünce konuşalım bu bir eleştiri konusudur.