Ya yemin ediyorum inanılmaz bir şey. Böyle bir platformda üyelerden bu yorumları okumak, zaten yitmiş olan ümidimin üzerine toprak atıyor. yav arkadaşlar ülkenin refahını birikimi belirler. Bu birikim döviz olur, hammadde olur, tarım ürünleri olur. Ya dünyanın tahıl ambarı denilen ülkede ayçiçek yağı üretilmiyor, buğdayı ithal ediyoruz siz dalga mı geçiyosunuz? Bunun sebebi ne olabilir ya? Yönetilemedi, ve bu kadar bariz yapılanları hata olarak kimse adlandıramaz. Kasıtlı yapılan hareketler bunlar. Ya ne demek yap işlet devret, ne demek para garantisi. Koca devletin köprü, otoyol yapacak kadar parası yok mu? Benim vergimi 20 yıl siz kime yedirdiniz? Nasıl yedirirsiniz? Bu para kalır mı içerde? Ne demek suçu yok aklım almıyor. Koca dünyada başka güçlerle rakabet içinde olan sadece biz miyiz? Rusya, çin neyine güvenerek tüm dünyayı karşısına alabiliyor? Adamlar yıllarca rezerv biriktirdi, güvenmedi altın stokladı. biz ağzımızı açınca adam çat yaptırımı koyuyo belimizi doğrultamıyoruz. Ülkenin sütunlarını bu kadar kırılgan hale babam mı getirdi? 20 yıldır yönetenler getirdi. Yok sınırda savaş varmış. Evet var ve biz körükledik. İçerde bulunan abd üsleriyle körükledik. Özgür suriye ordusu dedik körükledik. Desene toprak bütünlüğü korunacak diye. Dİyemiyosun çünkü hiç bir güvencemiz yok. Evine et alamıyor, araba alamıyor, bilgisayar alamıyor diyo ki tüm dünyada enflasyon var. Aynen var. Herkes bizim gibi insanlık dışı yaşıyor. Ukraynada savaş var adamlar gıdaya 2 gündür yağ savaşı verdiğimiz gibi saldırmadı. Ukraynadan bahsediyoruz. Hani kızları buraya evlenmeye gelen ülke var ya orası. Hani kızları köle gibi burada eğlence sektöründe çalıştırılan ülke. Şu an hepimiz oradan daha kötü durumdayız ve savaş yok. Aynen iktidarın suçu değil. 20 yıllık iktidarın suçu değil. Yazık yazık. bu memleket bu tarz düşünen insanların oy verebilmesi yüzünden böyle. ve düzelmez arkadaş düzelmez. son 20 yıldır bu kadar kötü duruma getirilen eğitim sisteminin etkisini, biz daha 100 yıl hissedicez. Yani sanmayın kuşak akıllanı9yor. Hayır efendim 2-3 nesil zehirlendi bu ülkede. Kimse bunu DÜZELTEMEZ. Bu kadar basit...