hilalnurcl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Çiko'ya çok geçmiş olsun. İki kedi sahibi olarak, eşimle kedilerimizi sahiplenirken her koşulda önceliğimizin onlar olacağına dair kendimize söz vererek sahiplendik. Çocuk sahibi olmayı düşünmüyor musunuz diye soranlara bile, zaten iki çocuğumuz olduğunu söylüyoruz. Kedi mamaları benzinden bile daha fazla zamlandı resmen, ve şuanda işsizim. Fakat yine de çoğu şeyden feragat edip, onların mamasını ilacına öncelik veriyorum. Sıkıştığım dönemler veya aşı/hastalık durumları olduğunda daha çok freelance iş bulup gerekli parayı biriktirmeye çalışıyorum.
Demem o ki, eminim ki son seçeneğiniz budur, sizin için de zordur fakat, Allah göstermesin bebeğinize aynı durum olsa aynısını yapmazdınız değil mi? Bir çözüm bulurdunuz illa ki. Hayvan edinmek de çocuk hayata getirmek gibi önemli bir sorumluluktur. Bakamayacaksanız, her şartta son nefesine kadar yanında olamayacaksınız, sahiplenmeyin, lütfen.
Tedavisi bitene kadar birisinden ücreti dahilinde konaklama rica edebilirsiniz, veya bu ilan yerine yardım kampanyası ile tedavi parası veya uygun fiyatlı iş yaparak birikim yapabilirsiniz. Çiko umarım en kısa sürede iyileşir, ve onu bir daha asla bırakmayacak bir aileye kavuşur.
temiz mama ve bonocibo markalarını twitterdan takip ediniz çekilişle mama veriyorlar.aya bir kaç kere. gerçekve ben kazanmıştım. sizde kazanırsınız umarım