Ülkemizi dışarıya kapatalım ve Kuzey Kore modeli yerli ve milli bir zulüm uygulayalım yani?
Yapacağın şey belli , KAPAMA FALAN YOK . BEN BUNLARIN TEŞKİLATLARINI KURUMLARINI KURULUŞLARINI ONAM ALMAM BAZ ALMAM REFERE ALMAM .
Bunların hiçbir yaptırımı cezası beni bağlamaz . Ben muhatap almam bu saatten sonra onları .
Ne yaparım dediğim gibi alt birim oluştururum ekonomik ticari politik ilişkiler için .
Terör örgütleri olan bu ülkeler muhatap alınır mı ya ? Küçücük yaşta çocukların eline silah verip savaşa süren ülkeler ve onları onamlayan tescilleyen refere eden destekçilerden bahsediyorum .
Misal ÖRNEK .
KIBRIS CUMHURİYETİ BENİ BAĞLAMAZ ADANIN TEK EGEMEN DEVLETİ KUZEY KIBRIS TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR . KIBRIS CUMHURİYETİ DENİLEN YUNAN TARAFI ADANIN GÜNEYİNİ İŞGAL EDEN YUNANİSTAN GÜDÜMLÜ BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR .
Yani kim siyasi örgüt kim terör örgütü neyi neye kime muhatap alacam .
HEPSİ BUNDAN SONRA BENİM KARARIMDIR
BAK YENİ DÜNYADA TALİBAN TERÖR ÖRGÜTÜ AFGANİSTAN'DA KENDİNE DEVLET KURDU . O TERÖR ÖRGÜTÜ OLUYORDA BUNLAR OLMUYOR MU BÖYLE ŞEYMİ OLUR ULUSLARARASI HUKUKTA ULUSLARARASI DİPLOMASİDE BÖYLE ŞEYLER Mİ OLUR HANİ MEŞRULUK ONAM HUKUK REFERE ?
GEREKÇELİ KARARA BAK
KÜÇÜCÜK ÇOCUKLAR ELLERİNE SİLAH ALIP DÜŞMANA KARŞI AİLESİNİ KORUYACAK . ANASININ BABASININ ELİ ARMUT MI TOPLUYOR DA SEN KÜÇÜÇÜK ÇOCUKLARI SİVİL ŞEKİLDE DÜŞMANA BİRDE SÜRÜYORSUN . BÖYLE GEREKÇELİ KARAR MI OLUR ? VALA BUNLARI MUHATAP ALACAĞIMA DAĞI TAŞI MUHATAP ALIRIM YA .