düzenlemek zorunda kaldım .
Arkadaşlar görüntüleri paylaşamıyorum , insanların görüntüler hakkında ki yazılı fikirlerini paylaşamıyorum .
Videoları paylaşamıyorum , Çünkü biz BATI dünyasından ve Yeni dünyadan ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ilerideyiz .
MUASIR MEDENİYET SEVİYESİNDEYİZ , MUASIR MEDENİYET AYNI ZAMAN DİLİMİNDE YAŞADIĞIN ÜLKELERCE EN MEDENİ VE GELİŞMİŞ OLANINDAN KISTAS ALINIR .
Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak , Yaşadığımız zamanın en MUASIR medeniyetiyiz .
Her ne kadar kendi içimizde problemlerle boğuşuyor ve büyük sıkıntılar çekiyor olsak da ; büyük acılar dram trajedi yaşıyor olsak da .
Diğerleri bizimle kıyaslanamayacak kadar büyük bir gaflet ve dalalet içerisindedir , Medeni hiçbir gereksinimi karşılamadıkları gibi meşruluklarını kesin ve tartışmasız olarak kayıp etmişlerdir .
Propagandalar servis edilmiş , ve bu propagandalar resmi kaynaklarca yapılmıştır , an itibariyle YOUTUBE üzerinden bile bunlara ulaşıp doğrulayabilir ve ne denilmek istediğini rahatlıkla anlayabilirsiniz .- Küçük çocuklar silah altına alınmıştır hatta sivil olarak üniformasız , Silah eğitimi verilmiş ve küçücük çocuklar savaşa sürülmüştür .
- İlgili ülke ve ilgili ülkenin destekçileri bunu haklı görmektedir ve gereklidir her çocuk silah eğitimi almalıdır , her çocuk ailesini korumalıdır 6 7 - 8 9 10 yaşında çocuklardan bahsediyoruz .
- İlgili ülkenin vatandaşları , İlgili ülkede olmamasına yani savaşta olmamasına rağmen , çocukların orada savaşmalarını haklı bulmaktadır ve desteklemektedir .
- konuyla alakasız ülkelerin vatandaşları yaptıkları yazılı beyanlarda apaçık net olarak bunun olması gerektiğini küçük çocukların savaşta etkin şekilde kullanılması gerektiğini ve ailesini koruması gerektiğini vesaire hepsini onamıştır .
- Hepsi kafayı yemiş gibi THUG LİFE , kılıççılık silahçılık dıkşıncılık modunda saçma saçma beyanlarda bulunmaktadır . AKSİYON MACERA SAVAŞ film kahraman o yeh modundalar .
TALIBAN İŞİD HAMAS artık bir şeyler demiyorum sadece şunu söylüyorum .
Artık biz kimi terör örgütü ilan ediyorsak o terör örgütüdür , biz kimi sivil örgüt siyasi örgüt diye ilan ediyorsak o siyasi sivil örgüttür .
Artık Tek onam Türkiye Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasasıdır .
Savaş çıksa +sefer emri evraklarım var giderim 48 saatte birliğime vatanımı da paşa paşa savunurum ama ...
Asla ve Asla kati surette bizim haricimizdeki hiç bir unsuru muhatap almam , onların cezaları yaptırımları da beni bağlamaz beni artık Bir tek Türkiye Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasası bağlar .
Çünkü apaçık tartışmasız net tartışmaya açık olmadan ONAM olma vasıflarını kaybetmişlerdir , Artık muhatap dahi alınmayacaklardır .
Yıllar yıllı REFERE diye ONAM diye bunları baz aldık , BİRLİKLERİNİ , TEŞKİLATLANMALARINI KURUM VE KURULUŞLARINI falan .
Artık bunların hiçbiri bizim muhatabımız değildir ve hiçbiri bizim muhatabımız olmayı hak dahi etmemektedir .
Çünkü meşru değillerdir .
Açıkça beyan ederim , Bundan sonra benim için tek onam kaynağı REFERE baz kesin ve tartışmasız Türkiye Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasasıdır .
YENİ DÜNYAYLA ÇOK SERT ŞEKİLDE YÜZLEŞTİM , YENİ DÜNYANIN HİÇ BİR UNSURU BENİ BAĞLAMAZ MUHATABIM DEĞİLDİR , YAPTIRIMI CEZASI ONAMI BENİ BAĞLAMAZ .
Savaşı kelimenin tam anlamıyla çocuk oyuncağı yapan ; VANDALLARLA BARBARLARLA hiç işim olmaz .Çocukları öne süren kullanan istismar edenlerle hiç işim olmaz .
Dıkşıncılık kılıççılık silahcılık THUG LİFE AKSİYON SİNEMA DİZİ MACERA TELEVİZYON SÜPER KAHRAMAN saçma saçma Barbarlarla vandallarla mahlukat bile denmeyecek varlıklarla hiç işim olmaz .
Eğer bize bu ülkelerden sığınanlar arasından bunları yapanı tespit ederseniz arkadaşlar söyleyin :
Bunu hemen tecrit edelim , sonra da ya akıl hastanesine ya müebbet hapisle cezaevine tıkalım .
ÇOÇUĞU İLE BİRLİKTE SIĞINMIŞSA ; ÇOCUĞUNU EVLATLIK ALIRIZ DEVLETİMİZ ÇOCUĞU HİMAYESİ ALTINA ALIR . VE ONU DA ŞEREFLİ BİR TÜRK OLARAK YETİŞTİRİRİZ .