Ev alama, araba alama, tatile çıkama, laptop alama, üst baş alama, ayda 1 gün ortalama bir restoranda yemek yiyeme, ayda 3 kilo et 3 kilo kıyma alama, pazara çık gönlünce meyve sebze alama, elektrik ve doğalgaz faturasını zar zor öde, araban varsa yakıt koyama kapının önünde yatsın çünkü yakıtın litresi 20 lira ve nihayetinde ayçicek yağı bile alama (ekşisözlükten alıntıdır). Şimdi sen diyorsun ki bu saydıklarımı tüm dünya yaşıyor

Tüm dünyanın bunları yaşadığını sanmıyorum ama Türkiye'nin en az %50 si bu durumu yaşıyor.
20 yıldır Türkiye'yi görüyorum , 20 yıllık birikim bu şekilde oluyor . Ama Türk milleti dersen ; vur kafasına al lokmasını , bakma sen bunların şimdi sesinin çıktığına 5 ay 6 ay sonra bayram ederler bunlar .
Bunlar en ufak bir hususta dahi anlaşmaya varamaz en keskin net tartışmaya açık olmayan olgularda bile sürekli ihtilafa düşerler . O yüzden bırak akışına , sen zararlı çıkarsın sana abanırlar . Keyfine bak . Rahatla .
Eğer Türkiye'yi doğru şekilde anlatacaksanız şu videodaki gibi anlatacaksınız . Şimdi ben Türkiye'yi bunlara anlatmak için illa 100 sene BOZDU BOZDU BOZDU BOZDU demem mi gerekiyor ?
https://www.youtube.com/watch?v=nNiOjGcE6h4