Forum tanıtım Backlink almak için kategorileri aratarak bulmak mümkündür. Aramalardan faydalanmak için çeşitli metotlar üzerinden faydalanılarak hareket edebilir.
Forum Tanıtım Backlink Siteleri Bulma Yöntemi
  1. Forum tanıtım sitelerini bulmak için kategori için araması yaparak bulabilirsiniz. Bunun için “Web Siteni Tanıt” forum yazarak arattığınızda bu tür kategorilere sahip olan forumları bulabilirsiniz.
  2. Diğer yöntem olarak tanıtım yapan forumlar içerisine girerek sürekli olarak paylaşım yapan kişileri aratma sağlayarak bulabilirsiniz.
    Bu tür aramalarda Arama motoruna kullanıcı adını yazarak forum bilgileri kelimesine yanına yazarak aratabilirsiniz.
  3. Örnek aratma olarak “beyongs”forum bilgileri arattığınızda kişinin kayıtlı olduğu forum siteleri bularak hareket edebilirsiniz.
  4. Forum profilini bulduğunuz kişinin bilgiler bölümünden açtığı konuları görüntülenme sağlayarak göz atabilirsiniz

Açtığı konular üzerinden sürekli paylaşım sağlanmış eğer güncel olarak forum tanıtımı sağlanıyor demektir. Sitenin kategorisine erişerek foruma üye olduktan sonra sitenizin tanıtımını sağlayabilirsiniz.
Bu tür forum tanıtım siteleri sitemde paylaşımları sağlanmaktadır. Güncel forum tanıtım listesi için tıklayınız.
Kaynak: https://seoiscisi.com/forum-tanitim-...nasil-bulunur/