Merhaba

Oğlumuz çiko 2 sene önce bi kaza geçirdi. Boynu kırıldı , kalçası ve bacağı kırıldı. Ankara'da bursa da ve İstanbul'da Ameliyat ettirdik fakat sinirleri hasar gördüğü için 2 yıldır yürüyemiyor.

Kendimiz her gün yüzdürüp yürütüyoruz ama fizik tedavi alması yürümesi için daha faydalı olacak. 1 ay İstanbul'a gel git yaparak tedavi ettirdik ama Bebeğimiz olduğu için ve tedavisi İstanbul'da olduğu için maalesef artık biz karşılayamıyoruz. Bursa'dan geldiğimiz için Yol ve tedavi masrafı bizi zorluyor.

Bu sebeplerden dolayı oğlumuzu üzülerek TAMAMEN ÜCRETSİZ şekilde sahiplendirmek istiyoruz. Hiç bir şekilde aşı mama ve eşyaları için ücret istenmeyecektir.

Kendi yatağında yatar devamlı, tuvaletinide altına serdiğimiz beze yapar. Bakımı kolaydır. Cana yakındır.

Tüm yatakları bezleri vitaminleri vs verilecektir.

Sahiplenecek kişiden beklentilerimiz;

+ Mümkünse daha önce hasta yada sakat köpek bakımı yapmış olan
+ Daha fazla zaman ayırabilmesi için çocuksuz
+ İstanbul'da ikamet eden
+ Haftada 1-2 kere fizik tedaviye götürebilecek maddi güce sahip
+ Vicdanlı merhametli ve sabırlı
+ Uzakta da olsak arayıp durumunu sorabileceğimiz
+ Onu yarı yolda bırakmayacak kesinlikle sokağa bırakmayacak hayat arkadaşı olacak

Bu şartlara uygunsanız yada ben bakabilirim diyenler lütfen mesaj olarak kendinizi tanıtın. Uygunluğa göre dönüş yapacağız.

Detaylı bilgi almak yada sormak istedikleriniz için mesaj atabilirsiniz.. Konu üzerinden de cevaplamaya çalışırım.

Forumdan biri yada çevresinde sahiplenecek biri olabilir diye konuyu açtım. HİÇ BİR ŞEKİLDE ÜCRET TALEP ETMEYECEĞİZ AŞI MAMA VS...

BEN BURSADAYIM SADECE İSTANBULA SAHİPLENDİRME YAPILACAKTIR.

LÜTFEN AMA LÜTFEN SADECE AŞAĞIDAKİ İLAN ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇİN (mesaj kutusunun dolmaması için) (R10 DAN ULAŞTIĞINIZI BELİRTİRSENİZ ÖNCELİK VERİLECEKTİR)

https://www.sahibinden.com/ilan/hayv...06127446/detay