blackbears adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, web siteyi neden Türkçe kurdunuz? Global bir proje çıkartıyorsanız, neden Türkiye'deki Turhost'ta tutuyorsunuz? Buram buram Türkiye kokuyor. Hadi onu geçtim. Prospektus AG adındaki klon firmanızın domaini bile 3 aylık. Bari kurduğunuz web site için, LinkedIn sayfası açın, sosyal medya sayfaları olsun. Kimseyi inandıramazsınız. Sitenin footer'ındaki EMC bilişim niye yazıyor? Hedef müşterileriniz Türk ve ona rağmen böyle kritik hatalar yapıyorsunuz. Ben saygı duyarım, pazarlama olarak bu durumlara. Ama buna kendiniz bile inanmadığınız gibi, başkalarını da inandırmanız zor değil imkansız. Son bir not, hadi bir token çıkarttınız bari telegram sayfanız olsaydı...
İçerik bir arkadaşımıza aittir hocam;

1) Sitenin İngilizcesi zaten mevcut https://www.holdermoon.com/.
2) Bir token çıkarıp domain aldığınızda domainin yıllanmasını bekleyip öyle mi siteyi yapsaydık? 3 aylık çünkü yeni bir site. Domain adının genç olmasında nasıl bir sıkıntı var ben anlamadım?
3) Site footerında EMC bilişim yazmıyor. Bootstrap ile kodlanmış bir site. EMC bilişim nerede yazıyor gösterirseniz memnun oluruz.
4) Google da aratırsanız sosyal medya hesapları mevcut.
5) Telegram grubunun linkide sitede mevcut. Neden olmadığını iddaa ediyorsunuz?
6) Müşterileriniz Türk ise Turhost Türkiyenin en iyi hosting firmalarından biridir ve aylık ücretleri de gayet yüksektir. Türk, Türkiye gibi ifadeler ile böyle yaklaşım ve yalan yanlış eleştiriler yaparak haksızlık etmemelisiniz.

EMC bilişim yazısı yok. Sosyal medya hesapları mevcut. Telegram kanalı ve linkide sitede mevcut. Elbette eleştiri ve yorumlara açığız bir hatamız varsa düzeltiriz. Ancak yorumunuzda art niyet algılanıyor.