Hocam anlamamak için direnmeyin: Biz Kıbrıs'a emperyalist bir amaçla girmedik, bizim Kıbrıs operasyonumuzla Rusya'nın Ukrayna işgali bir değil ve bağdaştırılamaz. Eğer öyle olsaydı Kıbrıs'ın tamamını alırdık. Kaldı ki Ukrayna, Rusya'nın son hedefi değil, buradan sonra başka planları da var muhtemelen. Bu Putin'in de söylediği gibi yeni bir Sovyet hayali. Nasıl ve hangi mantıkla iki durumu birbirine benzettiniz anlamak güç.
Size bir şey dediğimiz yok , diretmeyin bu kadar . Ben senin ; bak büyük harflerle yazıyorum
SENİN KÖTÜ BİR AMACININ OLMADIĞINI NİYETİNİN KÖTÜ OLMADIĞINI ÜLKENİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ VE İNSANLIĞI İYİLİĞİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİYORUM .
şu kırmızıyla yazdığım şey : açıktır ve nettir .
Bağdaştırılamaz falan diyemezsin .
RUSYA BİLE RESMİ AÇIKLAMASINDA KKTC DEMİŞTİR MEŞRU OLARAK VE ADANIN GÜNEY KESİMİNDEN KINAMA GELMİŞTİR KARŞILIK OLARAKTA BİZ KINAMA VERDİK BAKINIZ KKTC CUMHURBAŞKANLIĞI AÇIKLAMASI : https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-e...ifadesini-9457
Alıntı
. Silah zoruyla bir Rum devletine dönüşen Kıbrıs Cumhuriyeti, Kıbrıs Türk halkını temsil edemez. Kıbrıs Türk halkının tek temsilcisi, özgür iradesiyle kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetidir. KKTC bir gerçektir, vardır ve var olmaya devam edecektir. Kıbrısın ve bölgenin yararına olacak bir antlaşmanın yolu da, egemen eşit iki ayrı devletin varlığına dayalı çözüm önerimizden geçmektedir.
Anladın mı şimdi , lütfen rica ediyorum . Senin gerekçeli kararınla TÜRKİYE açıklama yapsaydı şu an . KKTC yoktu .
TÜRKİYE EGEMEN DEVLETİ İŞGAL EDEN BİR İŞGALCİ OLARAK SINIFLANDIRILMAKTADIR DÜNYADA ; BU EGEMEN DEVLETTE KIBRIS CUMHURİYETİDİR . BİZİM DEYİŞİMİZLE GÜNEY RUM KESİMİDİR .