Allah belamı versin bak gerçekten çok üzülüyorum yalan değil , savunmuyorum ya da hakikaten çok üzülüyorum ve bir şeyler yapmak her zaman geliyor içimden .

Ama arkadaşlar biz devlet konuşurken devlet olmalıyız devlet olunca da ben size şöyle söyleyeyim .

ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER GÖRÜYORUM , O KADAR ÇABALAMALARINA RAĞMEN VE KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN YIRTINMALARINA RAĞMEN MÜLAKATTA ATANMADA HER ŞEYDE HİÇ BİR ZAMAN HİÇ BİR FIRSAT ELDE EDEMEYİP :

GARSON AYAK İŞİ HAMALLIK YER GÖSTERİCİLİK TEMİZLİK ŞU BU İŞİ YAPTIKLARINA HAYATIMIN HER ALANINDA ŞAHİT OLUYORUM . EVET BİLİYORUM GÖZÜM GÖRÜYOR ELİM DOKUNUYOR ALLAHA ŞÜKÜR .

MİSAL KENDİ AKRABAM VAR YÜZÜNE BAKAMIYORUM , MUHATAP ALAMIYORUM , YILLARDIR GÖRÜŞMÜYORUZ , KARŞILASSAK HEMEN YÜZÜMÜ ÇEVİRİP GİDİYORUM VE AYNI ORTAMDA BULUNMAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM .

Bu akrabam şehrimizin güzide dergahlarından birinin müdavimi olup ; Öğretmenlik hayatına YILLAR YILLAR önce başladı . Maaşını alıyor KEYFİ TIKIRINDA , Okuma yazma biliyor giriyor derse ne yazıyorsa onu okuyup sesli anlatıyor parasını alıyor TRİNK .

Yıllar yıllar önce akrabamla yaptığım bir muhabbette şeyhinin kemale erdiğinden ve aslında HIZIR olduğundan ve köydeki tarla için onlara yardımcı olduğundan falan peşman bahsetti durdu .

Şimdi ben AKRABAM YERİNE O ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ KESİNLİKLE TERCİH EDERİM .

peki AKRABAMI NASIL BESLEYECEKSİN ? NASIL FONLAYACAKSIN ? AKRABAM KENDİ KENDİNİ GEÇİNDİREBİLECEK Mİ BU KAFAYLA ?

ATANAMAYIPTA İNTİHAR EDEN ÖĞRETMENLERİN KANI BENİM AKRABAMDA , VEBALİ HERŞEYİ BENİM AKRABAM ÜZERİNDE .

BU YÜZDEN HÜKÜMETİN POLİTİKASI DOĞRU ARKADAŞLAR , TABANINI VE MUHAFAZAKAR TOPLUMU KAYBETMEK İSTEMİYOR .
HEP GÜÇLÜ ETKİLİ BASKIN DOMİNANT KALMAK İSTİYOR . TEK ÇARE DE BU ZATEN .

Yerlilik hamlesi işte muhafazakar tabanı toplumsal hayatın her alanından kademe kademe atar arkadaşlar .
Bu yüzden Yüzde yüz yabancı Türkiye ile , iki tarafı da yerli milli diye kandırmak her iki tarafı da birlikte götürmek doğru bir politikadır .

@Saitama; , @slacker; , @tecnomedya;